Ο Hamilton πλήρωσε τον πατέρα του, αλλά αυτός το ξέχασε

Πριν μια εβδομάδα ξεκίνησε η δίκη ανάμεσα στους Anthony Hamilton και Paul di Resta, με τον πρώτο να μηνύει τον δεύτερο. Παρότι την περασμένη εβδομάδα ο πατέρας του Lewis Hamilton δήλωσε πως δεν είχε πάρει ποτέ του χρήματα από τον γιό του, στις χθεσινές του δηλώσεις ανέφερε, πως η εταιρία του έχει λάβει €3.500.000 από το 2007 έως το 2012. Χαρακτηριστικά, η δήλωσή του την περασμένη εβδομάδα

ήταν:

Κάποιοι το κάνουμε για να έχουν τα παιδιά μας περισσότερες ευκαιρίες από αυτές που είχαμε εμείς. Για την αγάπη του παιδιού. Δεν ζήτησα ποτέ λεφτά από τον Lewis. Όταν κέρδισε το πρωτάθλημα του 2008 με ευχαρίστησε και αυτό ήταν το μόνο που χρειαζόμουν, για τα 18 χρόνια που τον στήριξα.

Αντιθέτως, οι χθεσινές του δηλώσεις ήταν:

Ξέχασα τελείως πως υπήρχε μια συμφωνία, ανάμεσα στην εταιρία του Lewis και την δική μου εταιρία (Hamilton Management Group), αλλά δεν κόπηκε τιμολόγιο, ούτε το 2007, ούτε το 2008, ούτε το 2009. Πλήρωσε μετά τον χωρισμό μας, το 2010 και συνέχισε τις ετήσιες πληρωμές των €600.000 μέχρι το 2012.

Ο δικηγόρος του Paul di Resta, που βασίζει την υπεράσπιση του πελάτη του, σε ψέματα και πλαστά έγγραφα από την πλευρά του Hamilton, κατηγόρησε τον Anthony, ότι οι πρώτες του δηλώσεις ήταν άκρως παραπλανητικές και λανθασμένες. Ο πατέρας όμως του πρωταθλητή του 2008, απάντησε:

Λάθος. Προσωπικά δεν είχα πληρωθεί. Η εταιρία μου είχε πληρωθεί.

Ο Anthony Hamilton, ο οποίος κατηγορήθηκε και για αποστολή email, με αλλαγμένες ημερομηνίες, είπε πως το δικαστήριο θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί, αν ο di Resta του είχε ζητήσει συγνώμη:

Θα έπρεπε να είναι πιο ευγενής. Δεν μπορείς να κατηγορείς κάποιον, ότι συμπεριφέρεται σαν απατεώνας, όταν δεν μπορείς να το αποδείξεις. Μια απλή συγνώμη θα αρκούσε.

Η δίκη αναμένεται να τελειώσει την ερχόμενη εβδομάδα, με την απόφαση να εκκρεμεί μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου.

[Πηγή: GMM]

Keywords
Τυχαία Θέματα