Ο Hamilton θα κερδίσει φέτος, ισχυρίζεται ο Coulthard

14:49 8/3/2013 - Πηγή: AutoBlog

Ένα από τα μεγαλύτερα ερωτηματικά της φετινής σεζόν είναι η απόδοση και η ανταγωνιστικότητα της W04, από την οποία θα εξαρτηθούν τ’ αποτελέσματα που θα πάρουν οι Nico Rosberg και Lewis Hamilton. Η απόδοση του Hamilton είναι γνωστή και δεδομένη σχεδόν σε κάθε Grand Prix, ενώ δεν έχει περάσει σεζόν που να μη σημειώσει έστω και μία νίκη. Ακόμα και το 2009, που η MP4-24 δεν ήταν σε κανένα σημείο το ταχύτερο μονοθέσιο, πήρε

2 νίκες, οι οποίες θα μπορούσε να είναι περισσότερες, αλλά τα κάποια λάθη της McLaren κατά τη διάρκεια των αγώνων και κάποια προβλήματα αξιοπιστίας δεν το επέτρεψαν αυτό.

Οι περισσότεροι οπαδοί της Formula 1 πιστεύουν ότι ο Πρωταθλητής τού 2008 έχει τις ικανότητες να κερδίσει έστω έναν αγώνα και το 2013, ακόμα κι αν η W04 δεν είναι τόσο ανταγωνιστική. Μεταξύ αυτών είναι και ο David Coulthard, ο οποίος πιστεύεις στην ταχύτητα του 28χρονου.

Ναι, φυσικά και μπορεί να κερδίσει. Αυτή η ομάδα έχει τη νίκη στο DNA της, και κέρδισε το πρωτάθλημα όταν ήταν Brawn με τον Jenson Button. Νομίζω ότι είναι εξαιρετικό για τη Formula 1 που ένα ταλέντο σαν τον Lewis πήγε σε άλλη ομάδα. Αυτό μάς δίνει 4 διαφορετικούς οδηγούς σε 4 διαφορετικές ομάδες. Νομίζω πως είναι αναπόφευκτο το να μετακινηθείς σε κάποια φάση της ζωής σου.

Ήταν στη McLaren για 13 χρόνια, ξεκινώντας σαν ένας νέος οδηγός που έφτασε να πάρει το πρωτάθλημα. Θα είναι σαν να φτιάχνει τον εαυτό του σαν άνθρωπο και σαν οδηγό, διότι χρειάζεσαι διαφορετικές εμπειρίες και διαφορετικό περιβάλλον για ν’ αναπτυχθείς πραγματικά σαν άνθρωπος.

Μπορεί να ρυθμίσει από την αρχή τα πάντα πηγαίνοντας στη Mercedes, καθώς δεν είναι ο έφηβος Lewis, χαρούμενος που πήγε εκεί και απελπισμένος να γίνει οδηγός Formula 1. Είναι Παγκόσμιος Πρωταθλητής και πηγαίνει εκεί για να κάνει νέες σχέσεις. Βλέπουν τον σημερινό Lewis, όχι τον Lewis που ήταν μικρό παιδί που θα πρέπει να είναι ευγνώμων για την ευκαιρία αυτή.

[Πηγή: BBC]

Keywords
Τυχαία Θέματα