Ο Michael Schumacher και ο Nico Rosberg πήρανε δώρο από ένα Smart ebikes

18:57 3/3/2012 - Πηγή: AutoBlog

Η Smart χάρισε στους δύο πιλότους της Mercedes-Benz F1, Michael Schumacher και Nico Rosberg, από ένα Smart ebike κατά την διάρκεια των δοκιμών στη πίστα της Βαρκελώνης.

Το Smart ebike θα ξεκινήσει να πωλείται από τον Απρίλιο με αρχική τιμή στη Γερμανία 2.849 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). Το ηλεκτρικό

ποδήλατο ζυγίζει 22 κιλά χάρη στη χρήση αλουμινίου και διαθέτει 26″ τροχούς, μπροστά φωτιστικό φως και πίσω φως LED.

Υπάρχει μια ποικιλία σε ότι αφορά την μπαταρία που φορά (30, 50, 70 και 90 χλμ αυτονομίας) με την σχέση μετάδοσης να ρυθμίζεται αυτόματα σε 2 επίπεδα ανάλογα με την ταχύτητα που κινείται, με την μέγιστη ταχύτητα να εξαρτάται από την μορφολογία του εδάφους και την διάθεση του αναβάτη.

Όσο παράξενο και αν σου ακούγεται, το ποδήλατο έχει σύστημα ψυχαγωγίας με σύνδεση USB ενώ μέσω μιας ειδικής εφαρμογής στο iPhone μπορεί ο αναβάτης του να ελέγξει το επίπεδο φόρτισης των μπαταριών καθώς και την αυτονομία του.

O Schumacher δήλωσε ότι ο ηλεκτροκινητήρας του ποδηλάτου λειτουργεί όπως το σύστημα KERS της Formula 1 δίνοντας μια επιπλέον ώθηση. Στη Γενεύη η Brabus θα παρουσιάσει και την βελτιωμένη έκδοση του.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα