Ο Salo στηρίζει τον Raikkonen για την εγχείρηση στην πλάτη

Η σεζόν έχει τελειώσει για τον Kimi Raikkonen, όπως φυσικά και η συνεργασία του με τη Lotus. Ο Φινλανδός επέλεξε να κάνει αυτή την εβδομάδα επέμβαση στην πλάτη του, κάτι που δεν το επιτρέπει να τρέξει σε Austin και Interlagos, αν και μπορεί να το έκανε με τη δική του θέληση, για να είναι έτοιμος για την επιστροφή του στη Ferrari, όπως και για να μην τρέξει ξανά με τη Lotus,

διότι οι σχέσεις μεταξύ τους μόνο καλή δεν είναι.

Ο πρώην οδηγός τής Formula 1, Mika Salo, και συμπατριώτης τού “Iceman” στηρίζει τον 34χρονο για την απόφασή αυτή, διότι θα έχει περισσότερο χρόνο αποθεραπείας.

Είναι ένα σοβαρό πρόβλημα για τον Kimi εδώ και αρκετό καιρό. Θα έκανε την εγχείρηση τον χειμώνα, έτσι με όλα όσα έγιναν με τη Lotus -τα προβλήματα με τους μισθούς και την επιδείνωση της ατμόσφαιρας-, νομίζω πως πήρε τη σωστή απόφαση. Αυτό θα του δώσει περισσότερο χρόνο αποθεραπείας πριν από την έναρξη των δοκιμών, τον Ιανουάριο.

Δεν υπάρχουν φόβοι μήπως ο Raikkonen δεν προλάβει να είναι έτοιμος για τη νέα σεζόν, καθώς, σύμφωνα με τον manager του, Steve Robertson, ο οδηγός της Kimi θα είναι έτοιμος μέσα σ’ έναν μήνα, δηλαδή πολύ πριν από τις 28 Ιανουαρίου όταν και αρχίζουν οι χειμερινές δοκιμές.

[Πηγή: GMM | Photo Copyrights: Glenn Dunbar/Lotus F1 Team]

Keywords
Τυχαία Θέματα