Ο Vettel απαντά σε όσους έλεγαν ότι δεν μπορούσε να προσπεράσει

Επειδή ξέρεις ότι δε μασάω τα λόγια μου και πως γράφω ό,τι βλέπω, πέρυσι, ήμουν ένας απ’ αυτούς που έλεγαν ότι ο Sebastian Vettel δυσκολευόταν στο να προσπεράσει πιο αργά μονοθέσια. Τις περισσότερες φορές που ο Γερμανός βρισκόταν πίσω από κάποιο πιο αργό μονοθέσιο -πάντα αναφερόμενος στο 2011-, έχανε πολύ χρόνο πίσω του, αλλά αυτό έχει αλλάξει φέτος, και δεν είναι η πρώτη φορά που το γράφω αυτό.

Τώρα, ο 25χρονος δίνει ένας είδος απάντησης, λέγοντας:

Πέρυσι, προφανώς, ξεκινούσαμε τους αγώνες

πάντα από μία εξαιρετική θέση και δεν είχαμε να προσπεράσουμε τόσους πολλούς οδηγούς. Ύστερα, μπορείς να κρίνεις κάποιον που δεν προσπερνάει, αλλά αν δεν υπάρχει κάποιος να προσπεράσει…

Δεν είναι απογοήτευση, γιατί το τέλος είναι ίδιο. Το να νικήσεις ενώ ξεκινάς από την πρώτη θέση ή να ανακάμπτεις από το τέλος, είναι το ίδιο πράγμα: πάλι κάνεις ό,τι μπορείς. Προφανώς, ο κόσμος σ’ επαινεί αν προσπερνάς, ανακάμπτεις από το πίσω μέρος ή οτιδήποτε άλλο, από το να κάνεις μια διαφορά στα 8.75 δευτερόλεπτα, για παράδειγμα. Δεν καταλαβαίνουν την αξία του να κάνεις μια διαφορά 1 δευτερολέπτου, 8 δευτερολέπτων ή 12 δευτερολέπτων. Είναι πάντα διαφορετικό, και είμαι σίγουρος ότι, αν ξανατρέξεις έναν αγώνα, τίποτα δε θα γίνει ξανά με την ίδιο τρόπο.

Ο οδηγός της Red Bull Racing δεν ενοχλείται από τα όσα γράφονται, και λέει ότι θα είναι προετοιμασμένος, αν το 2013 θα μοιάζει με το 2011, δηλαδή να κερδίζει με άνεση τους περισσότερους αγώνες τού πρωταθλήματος.

Είναι η απόδειξη στον εαυτό σου και η ειλικρίνεια στον εαυτό σου, κάτι που είσαι πιο σημαντικό απ’ όσα γράφονται. Είναι πραγματικά μια μικρή κωμωδία το να κοιτάς εκεί που υποτίθεται ότι δεν μπορούσες να προσπεράσεις και τώρα, μετά από 2 με 3 αγώνες, να έχει αλλάξει γνώμη ο κόσμος, και, στο μέλλον, μπορεί να ξαναλλάξουν γνώμη.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα