Ο Webber πιστεύει ότι μπορεί να κερδίσει τον Vettel, το 2013

Το 2010, ο Mark Webber είχε την καλύτερη ευκαιρία στην καριέρα του να γίνει Παγκόσμιος Πρωταθλητής. Εκείνη τη σεζόν, ο Sebastian Vettel έκανε λάθη που του κόστισαν βαθμούς, ενώ, σε κάποιους αγώνες, η ταχύτητά του δεν ήταν στο 100%. Όμως, ο Αυστραλός τερμάτισε πίσω από τον Γερμανό, ο οποίος πήρε το πρώτο του πρωτάθλημα τότε. Θυμάμαι ότι έγραφα πως δε θα έχει άλλη ευκαιρία να γίνει Πρωταθλητής, κάτι που αποδείχθηκε το 2011 και το 2012, κι εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο Webber

δε θα γίνει ποτέ Πρωταθλητής, διότι δεν μπορεί να φτάσει στο επίπεδο του Vettel.

Τώρα, ο 35χρονος πιστεύει ότι, το 2013, μπορεί να κερδίσει τον team-mate του, παρόλο που γνωρίζει ότι η απόδοση του Vettel είναι εξαιρετική.

Η δύναμη του Sebastian είναι οι κατατακτήριες, και ήταν 9-11 υπέρ του φέτος. Σε δύο αγώνες, με είχε πάνω από έναν γύρο σε απόλυτο ρυθμό. Δεν έχεις τίποτα γι’ αυτό, αλλά η ομάδα γνωρίζει, επίσης, τι μπορείς να κάνεις σε αγωνιστικό ρυθμό.

Για να μπορέσει ο Webber να νικήσεις τον Vettel, θα πρέπει να πιάνει κάθε φορά το 100% της προσωπικής του απόδοσης, ενώ θα πρέπει να έχει και την “βοήθεια” του Vettel, ο οποίος θα πρέπει να κάνει λάθη και να είμαι μακριά από τον καλό του εαυτό· εννοείται πως δεν περιμένω να συμβεί κάτι τέτοιο, και ο Webber θα συνεχίσει να κάνει αυτές τις δηλώσεις.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα