Οι Schumacher και Vettel νικούν για 5η συνεχόμενη χρονιά στο ROC Nations Cup [w/videos]

Αχτύπητο δίδυμο έχουν δημιουργήσει οι Michael Schumacher και Sebastian Vettel. Οι δύο γερμανοί Παγκόσμιοι Πρωταθλητές της Formula 1 νικούν για 5η συνεχόμενη φορά στο ROC Nations Cup, αφού για άλλη μια φορά, κανένας δεν μπόρεσε να τους κοντράρει.

Αυτή τη φορά, στον τελικό αντιμετώπισαν τους Tom Kristensen και Juho Hänninen, ενώ στους ημιτελικούς κέρδισαν τους Jenson Button και Andy Priaulx.

Φυσικά, ο Sebastian Vettel τόνισε ότι η νίκη αυτή είναι ιδιαίτερη.

Είναι ιδιαίτερο να κερδίζεις για 5η συνεχόμενη σειρά. Είναι μια δύσκολη διοργάνωση, και πολλά πράγματα έρχονται μαζί. Πηγαίνεις από το ένα αυτοκίνητο στο άλλο και αυτό δεν είναι εύκολο, έτσι πρέπει να πιέσεις στο όριο. Η νίκη αυτή είναι και για το Nürburgring, καθώς δεν ήταν από τους καλύτερους μου αγώνες στη σεζόν! Μου άρεσε, οι οπαδοί ήταν απίστευτοι, δίνοντας σε μας ώθηση όταν μπήκαμε στο στάδιο και όταν περάσαμε τη γραμμή. Πραγματικά, η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλύτερη απ’ ό,τι πέρυσι, έτσι ελπίζω το ίδιο να γίνει και την Κυριακή.

Από την πλευρά του, ο Michael Schumacher είπε:

Είναι πάντα ευχαρίστηση να είμαστε εδώ, και ιδιαίτερο να κερδίζεις. Ο Sebastian κι εγώ είμαστε καλό δίδυμο και δουλεύουμε καλά μαζί και βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Τελικά, όλα λειτούργησαν καλά για εμάς. Σε αντίθεση μ’ αυτόν, για μένα, ήταν μία από τις λίγες νίκες για φέτος, εκτός από μερικές στα καρτ. Υπάρχουν τόσοι πολλοί εξαιρετικοί οδηγοί εδώ και όλοι είμαστε καλοί στην περιοχή μας. Έτσι, υπάρχει όμορφος ανταγωνισμός και κοινωνικές στιγμές, και οι στιγμές πίσω από τις κάμερες είναι πολύ ιδιαίτερες.

Σήμερα θα μάθουμε τον νέο Πρωταθλητή των Πρωταθλητών. Θα μπορέσει ο Vettel να σηκώσει άλλο ένα τρόπαιο; Περισσότερες δηλώσεις μπορείς να βρεις στο Δελτίο Τύπου που ακολουθεί.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα