Παράταση προθεσμίας πληρωμής των Τελών Κυκλοφορίας έως τις 10/01/2012

Το υπουργείο Οικονομικών θα ανακοινώσει παράταση δέκα ημερών για την πληρωμή των Τελών Κυκλοφορίας, όπως αναφέρει “Το Βήμα” μετά το συνωστισμό που παρατηρείται σε τράπεζες και εφορίες αλλά και λόγω του ότι αρκετοί ιδιοκτήτες Ι.Χ. περιμένουν να πληρωθούν στις αρχές Ιανουαρίου για να εκπληρώσουν μία από τις πολλές φορολογικές υποχρεώσεις. Στην απόφαση

αυτή συνέβαλε και η 48ωρη απεργία που εξήγγειλαν οι εφοριακοί για την Πέμπτη και την Παρασκευή 29 και 30 Δεκεμβρίου.

Η παράταση θα ισχύσει και για την πληρωμή των Τελών μέσω τραπεζών ή ΕΛΤΑ. Το ίδιο ισχύει και για όσους ιδιοκτήτες οχημάτων επιθυμούν να καταθέσουν τις πινακίδες και την άδεια Κυκλοφορίας στην αρμόδια Δ.Ο.Υ., έχουν επίσης τη δυνατότητα να το πράξουν έως τις 10/1/2012.

Σε περίπτωση που δεν σας έχει έρθει ταχυδρομικώς το ειδοποιητήριο και δεν θέλετε να τρέχετε στις εφορίες, η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων ανέβασε στο gsis.gr τα ειδοποιητήρια για τα τέλη κυκλοφορίας. Όσοι έχετε λογαριασμό στο gsis, πηγαίνετε εδώ,  πατήστε στο “Ειδοποιήσεις πληρωμής ή επιστροφής φόρου “,τυπώστε το ειδοποιητήριο των Τελών Κυκλοφορίας και πλέον μπορείτε να πληρώσετε τα τέλη μέσω τραπεζών ή ΕΛΤΑ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πολίτες που έχουνε καταθέσει τις πινακίδες των αυτοκινήτων τους, έχουνε αυξηθεί κατά 300% σε σχέση με πέρυσι και αναμένεται να ξεπεράσει τον αριθμό των 200.000. Κυριώς πρόκειται για αυτοκίνητα άνω των 2.000 κ.εκ, αφού τα τέλη των μοντέλων αυτών, είναι δυσβάστακτα για αρκετούς συμπολίτες μας. Είναι αρκετά πιθανό μάλιστα το Δημόσιο αντί να κερδίσει χρήματα από την αύξηση των Τελών Κυκλοφορίας να χάσει μέρος από αυτά που είχε εισπράξει πέρυσι.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
τελη κυκλοφοριας 2014, τελη κυκλοφοριας, τελη κυκλοφοριας 2015, τελη κυκλοφοριας 2016, γενική γραμματεία πληροφοριακών συστημάτων, τραπεζες, απεργια, ΕΛΤΑ, gsis, πηγαίνετε, απεργια 17 δεκεμβριου, απεργια 20 δεκεμβριου, απεργια 21 δεκεμβριου, απεργια 22 δεκεμβριου, απεργια 23 δεκεμβριου, απεργια 27 δεκεμβριου, απεργια 28 δεκεμβριου, απεργια 30 δεκεμβριου, απεργια 31 δεκεμβριου, απεργια 3 ιανουαριου, απεργια 7 ιανουαριου, απεργια 10 ιανουαριου, απεργια 11 ιανουαριου, απεργια 12 ιανουαριου, απεργια 13 ιανουαριου, απεργια 14 ιανουαριου, απεργια 17 ιανουαριου, απεργια 18 ιανουαριου, απεργια 19 ιανουαριου, απεργια 20 ιανουαριου, απεργια 21 ιανουαριου, απεργια 31 ιανουαριου, παραταση φορολογικων δηλωσεων, τελη κυκλοφοριας 2012, απεργια 1 δεκεμβριου, www.gsis.gr, γενική γραμματεία πληροφοριακών συστημάτων, gsis.gr, gsis, αδεια, αυτοκινητα, υπουργειο οικονομικων, αυξηση, πηγαίνετε, δυνατοτητα, δημοσιο, εφοριες, ιδιο, ισχυει, μπορειτε, οχηματων, πεμπτη, υπουργειο
Τυχαία Θέματα