Περισσότερες φωτογραφίες της Barchetta Roadster της Ant-Kahn

Η Ant-Kahn, η νέα εταιρία του Afzal Kahn της Kahn Design και του Ant Anstead της Evanta, έδωσε μερικές νέες φωτογραφίες από της Barchetta Roadster. Πρόκειται για ένα ανοικτό αυτοκίνητο που δανείζεται αρκετά στοιχεία από την σπάνια Aston Martin DB4 GT Zagato. Διαθέτει σωληνωτό

chassis και έναν 6.2 λίτρων V8 LS3 κινητήρα απόδοσης 450 ίππων ενώ το αμάξωμα, θα είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο από ανθρακονήματα.

Θα παρουσιαστεί τον Σεπτέμβριο στο Goodwood Revival, θα βγει σε μόλις 20 μονάδες με την τιμή του να μην υπερβαίνει τις 100.000 λίρες (123.000 ευρώ). Σύγχρονη τέχνη με ρετρό πινελιές της δεκαετίας του ’50.

Η εταιρία εκτός από την Barchetta Roadster ετοιμάζει ένα σημαντικά τροποποιημένο Land Rover Defender, το “Flying Huntsman”, αργότερα μέσα στη χρονιά, θα παρουσιάσει και ένα retro roadster ενώ το 2015, θα λανσάρει μία ανασχεδιασμένη Aston Martin με αλουμινένιο αμάξωμα. Παρότι είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο, ο Kahn είπε πως ο σχεδιασμός του αυτοκινήτου, είναι εμπνευσμένος από την Vanquish αλλά θα είναι “ξεχωριστός” και “brutal”, κάτι που λείπει από την γκάμα της Aston Martin.

Keywords
Τυχαία Θέματα