Πολλοί μνηστήρες για έναν τίτλο, τονίζει ο F.Alonso!

Μερικές ώρες πριν τις πρώτες αναγνωριστικές στροφές στο Albert Park και ο Fernando Alonso παραθέτει την άποψη του για τη φετινή μάχη. Θα υπάρξει πλεονέκτημα για κάποιους ή θα είναι όλα ισοζυγισμένα; Θα κυριαρχήσει η Red Bull ή θα έχουμε μάχες μεταξύ των πρωτοπόρων του περσινού Πρωταθλήματος; O El Nano είναι ίσως ο ιδανικότερος άνθρωπος για να δώσει μερικές απαντήσεις σ’αυτά τα ερωτηματικά.

Είναι δύσκολο να γνωρίζουμε. Κανείς δε γνωρίζει ποιος μπορεί να κερδίσει αυτό τον αγώνα τη συγκεκριμένη στιγμή. Θα πρέπει

να περιμένουμε, ούτως ώστε να δωθούν κάποιες απαντήσεις στα ερωτηματικά που προέκυψαν από τις χειμερινές δοκιμές. Νομίζω ότι υπάρχουν κορυφαίες ομάδες με μικρό πλεονέκτημα, ίσως δεν είναι το ίδιο με πέρσι όταν και είδαμε 7 διαφορετικούς νικητές σε 7 διαφορετικούς αγώνες, ήταν μία μεγάλη μίξη στο Grid.

Και πρόσθεσε:

Περιμένω ότι αυτή τη χρονιά με τη συνέπεια στους κανόνες, οι πέντε κορυφαίες ομάδες να έχουν ένα μικρό πλεονέκτημα αλλά και πολλές, πολλές εκπλήξεις στους πρώτους αγώνες. Από αυτές τις 5 ομάδες, νομίζω ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο να βρεθεί κάποια που μπορεί να έχει αυτά τα 2 ή 3 δέκατα που μπορούν να την κάνουν να κερδίσει. Αυτή τη στιγμή, πιστεύω ότι είναι πολύ κοντά και πολύ δύσκολο να επιλέξεις κάποιον. Πιστεύω ότι η Mercedes, η McLaren, η Ferrari, η Lotus και η Red Bull έδειξαν μερικές από τις δυνατότητες τους σε διαφορετικά σημεία των χειμερινών δοκιμών και σε διαφορετικά σημεία της περασμένης χρονιάς, είναι δύσκολο να επιλέξεις.

Κλείνοντας, ο Fernando Alonso τόνισε ότι δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα σε σχέση με πέρσι κι αυτό είναι κάτι που θα δώσει το ίδιο και περισσότερο ενδιαφέρον στη φετινή χρονιά σε συνδυασμό με την πιο σωστή τήρηση των κανονισμών σε ορισμένες σημαντικές περιπτώσεις. Το ερώτημα είναι άλλο, μπορεί αυτή η Ferrari να δώσει στον Alonso το ανάλογο αυτοκίνητο για τον τίτλο; Έναν τίτλο που θέλει με κάθε τρόπο ο Ισπανός και θα επιχειρήσει να τον κατακτήσει αυτή τη χρονιά, αρχής γενομένης από την Κυριακή στο Albert Park.

[Πηγή: Ferrari]

Keywords
Τυχαία Θέματα