Ρωσίδα κατέθεσε μήνυση στη Bentley ζητώντας 1,5 εκατ. ευρώ για τον θάνατα του άνδρα της

13:58 4/1/2013 - Πηγή: AutoBlog

Μια Ρωσίδα μήνυσε την Bentley και της ζητά 60 εκατ, ρούβλια (1,5 εκατ. ευρώ), αφού ισχυρίζεται ότι ο θάνατος του ανδρός της, Alexandre Anisonian, ήταν υπαιτιότητα της Bentley. Ο Anisonian σκοτώθηκε στις 8 Φεβρουαρίου στη Μόσχα, όταν ένα φορτηγό, παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη και έπεσε πάνω στην Bentley Continental του.

Οι αερόσακοι τύπου κουρτίνας της Continental δεν άνοιξαν, με την γυναίκα του εκλιπόντα να ισχυρίζεται ότι αν αυτοί άνοιγαν, τότε ο άνδρας της θα είχε σωθεί. Οι δικηγόροι της γυναίκας, στη μήνυση ανέφεραν ότι έχουνε κάνει αρκετές δοκιμές μετά το ατύχημα και όλα δείχνουν, ότι αν οι αερόσακοι είχανε ανοίξει, τότε ο άνδρας θα ήταν ακόμη στη ζωή.

Η Bentley αρνείται κάθε κατηγορία και δηλώνει ότι παίρνει πολύ σοβαρά το θέμα ασφάλειας των αυτοκινήτων της, τα οποία περνούν από τα αυστηρότερα πρότυπα δοκιμών πρόσκρουσης στον κόσμο.

Η ακροαματική διαδικασία έχει προγραμματιστεί για τις 14 Ιανουαρίου με την γυναίκα να θέλει να αποδείξει ότι ο άνδρας της έφυγε από τη ζωή, λόγω προβληματικών αερόσακων του αυτοκινήτου του.

[Πηγή: Leftlanenews]

Keywords
Τυχαία Θέματα