Σε κίνδυνο τα GP της Βραζιλίας και Γερμανίας

Στα πλαίσια της συνέντευξης τύπου για την επίσημη ανακοίνωση της χορηγίας της Heineken στην Formula 1, ο Bernie Ecclestone έδωσε πολλές ειδήσεις όσον αναφορά το καλαντάρι του 2017. Ο Βρετανός με όλη του την ειλικρίνεια, αλλά και το μοναδικό του στιλ πραγματικά μπέρδεψε όλο το πρόγραμμα

της F1.

Ο Βρετανός ανέφερε αρχικά, ότι επισφαλής είναι ο αγώνας της Γερμανίας μιας και οι υπεύθυνοι του Nurburgring θεωρούν πολύ ακριβή την F1. Από την άλλη, αν οι ιδιοκτήτες του Hochenheim δεν καταφέρουν να έχουν πάνω από 55.000 θεατές στον φετινό αγώνα, δε θα βλέπουν το μέλλον τους στην F1 με καλό μάτι. Να σου υπενθυμίσω ότι το Γερμανικό Grand Prix εναλλάσσεται μεταξύ του Nurburgring και του Hochenheim. Το Nurburgring έχει συμβόλαιο για το 2017 και το Hochenheim για το 2016 και το 2018.

Από την άλλη, σίγουρο για το 2017, πρέπει να είναι το GP της Monza, μιας και ο νέος χορηγός της F1 (Heineken) είναι και ταυτόχρονα βασικός χορηγός της Ιταλικής πίστας.

Μαύρα σύννεφα πέφτουν και για το GP της Βραζιλίας, με τον Ecclestone να αναφέρει, ότι δύσκολα θα το δούμε στο καλαντάρι το 2017. Να σου υπενθυμίσω ότι ο το GP της Βραζιλίας διεξάγεται από το 1972. Παρόλα αυτά επιθυμία του άρχοντα της F1 είναι η περίοδος να έχει 21 αγώνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα