Στη παραγωγή το Volkswagen CrossBlue Concept

Στην έκθεση του Detroit στις αρχές του έτους, η Volkswagen είχε παρουσιάσει το CrossBlue Concept, με τον υπεύθυνος ανάπτυξης της VW, Ulrich Hackenberg, σε πρόσφατες δηλώσεις του να αναφέρει ότι η Volkswagen έχει ξεκινήσει τις επαφές με αντιπροσώπους και κοινό, ώστε να δει αν αξίζει να βγάλει στην αγορά, την έκδοση παραγωγής του επταθέσιου

CrossBlue. O Michael Mach, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της VW, ανέφερε ότι σήμερα το κόστος παραγωγής του CrossBlue είναι κάπως υψηλό, αλλά αυτό μπορεί να μειωθεί αν το επιχειρηματικό πλάνο τελειοποιηθεί.

O Macht πρόσθεσε ότι αυτό θα μπορούσε να κατασκευάζεται είτε στο εργοστάσιο της Chattanooga στο Τενεσί είτε στο Μεξικό, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο η VW να κατασκευάσει και τρίτο εργοστάσιο στην Αμερική. Η τοποθεσία ακόμη δεν είναι γνωστή, αλλά ο Καναδάς έχει αποκλειστεί επειδή είναι μακριά από τους προμηθευτές της VW.

Η έκδοση παραγωγής του CrossBlue θα βοηθούσε σημαντικά την Volkswagen ώστε να πιάσει τον στόχο των 800.000 πωλήσεων στις Η.Π.Α έως το 2018.

[Πηγή: Autonews]

Keywords
Τυχαία Θέματα