Συζητώ με ομάδα τής F1, λέει ο πρωτοπόρος στο GP2

Δεν αποτελεί μυστικό πως το GP2 αποτελούσε ανέκαθεν τη μεγαλύτερη αγορά οδηγών για τη Formula 1. Οι κορυφαίοι οδηγοί της μικρότερης κατηγορίας στοχεύουν πάντα σε μία αγωνιστική θέση στο κορυφαίο μηχανοκίνητο άθλημα, ιδιαίτερα όσοι βρίσκονται στην κορυφή τού βαθμολογικού πίνακα.

Μετά από 4 Grands Prix που έχουν διεξαχθεί στο φετινό πρωτάθλημα του GP2, ο Jolyon Palmer είναι αυτός που έχει καταφέρει να συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς, όντας 33 βαθμούς μπροστά από τον

δεύτερο Felipe Nasr (117 έναντι 84). Παρόλο που υπάρχουν ακόμα 7 Grands Prix και 5 μήνες έως ότου ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα στο GP2, ο Βρετανός οδηγός παραδέχεται πως βρίσκεται σε συζητήσεις με κάποια ομάδα τής Formula 1, αλλά φυσικά δεν αποκαλύπτει το όνομά της.

Μέχρι στιγμής, η φετινή σεζόν είναι σχεδόν τέλεια για ‘μένα, με μία μικρή παρένθεση στην Αυστρία, αλλά πραγματικά όλα πηγαίνουν καλά. Υπάρχουν κάποιες συνομιλίες με τη Formula 1, αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα αυτή τη στιγμή. Όμως, σίγουρα στοχεύω στο να είμαι στο grid το 2015 και να κερδίζω τώρα στο GP2. Φτάνουμε πιο κοντά, αλλά η μεγάλη μας προσοχή είναι στο να κερδίσουμε στο GP2.

O 23χρονος οδηγός έχει κερδίσει δύο αγώνες μέχρι στιγμής, ενώ είναι πολύ γρήγορος και στον έναν γύρο, έχοντας δύο pole positions και 4 συνεχόμενες εκκινήσεις από την πρώτη σειρά. Αγωνίζεται για λογαριασμό τής DAMS, η οποία βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίες, με 149 βαθμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα