Τα αδέρφια Koch συνωμοτούν κατά των ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Τα αδέρφια Koch (Charles και David) έχουν προσωπική περιουσία σχεδόν 45 δις δολάρια ο καθένας, και διευθύνουν την ομώνυμη αυτοκρατορία τους, η οποία ασχολείται με προϊόντα ασφάλτου, χημικά, εμπορία αγροτικών προϊόντων, ενέργεια, ίνες, λιπάσματα, ορυκτό πλούτο, φυσικό αέριο, πλαστικά, χαρτοπολτού και χαρτιού κλπ.

Όπως καταλαβαίνεις έχουν τεράστια οικονομική και πολιτική δύναμη για να διαμορφώνουν καταστάσεις σύμφωνα με τα συμφέροντα τους. Τελευταία, μια νέα

ομάδα, με δεσμούς προσκείμενους στα συντηρητικά αδέλφια, μαζί με έναν βετεράνο λομπίστα της ενέργειας από την Ουάσιγκτον, ετοιμάζεται να δαπανήσει μεγάλα ποσά για να αντιταχθούν στα ηλεκτρικά οχήματα. Η νέα ομάδα δεν έχει ακόμα όνομα, αλλά θα χρηματοδοτηθεί από την Koch Industries και τον λομπίστα Charles Drevna, ο οποίος ήταν πρόεδρος της Αμερικανικής ομάδας κατασκευαστών καυσίμων και πετροχημικών, μέχρι πέρυσι. Η νέα ομάδα λέγεται ότι θα επενδύσει περίπου 10 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο για να ενισχύσει τις μεταφορές με βάση το πετρέλαιο και για να μειώσει τις κρατικές επιδοτήσεις προς τα ηλεκτρικά οχήματα.

Ή αλλιώς, ζούμε σε ένα αγγελικά πλασμένο κόσμο…

Keywords
Τυχαία Θέματα