Τα τουμπανιασμένα Seat στο φετινό Wörthersee

Η Seat ανακοίνωσε ότι στο φετινό Wörthersee θα παρουσιάσει τα Ibiza Cupra Concept που είδαμε στο Πεκίνο, το Ibiza FR και Leon Cupra R σε νέα χρώματα με νέα

αξεσουάρ, το Mii FR Line καθώς και τα αγωνιστικά Ibiza SC Trophy and Leon Super Copa.

Το Cupra Concept το είδαμε στην έκθεση του Πεκίνου και φορά τον 1.400αρη TSI κινητήρα απόδοσης 180 ίππων. Είναι βαμμένο σε κίτρινο χρώμα με μαύρες λεπτομέρειες, πατά πάνω σε 17″ ζάντες αλουμινίου και έχει κόκκινες δαγκάνες φρένων.

Τα Ibiza FR και Leon Cupra R είναι βαμμένα σε λευκό χρώμα και διαθέτουν τα νέα αξεσουάρ της Ισπανικής φίρμας. Το Ibiza FR φορά τις 17″ Reifnitz ζάντες σε μαύρο και ασημί χρώμα, έχει πλαινούς καθρέπτες και δαγκάνες των φρένων σε κόκκινο χρώμα και μια μεγαλύτερη αεροτομή, ενώ το εσωτερικό του κινείται σε κόκκινες αποχρώσεις.

 

Το Cupra R φορά μαύρες γυαλιστερές ζάντες, έχει και αυτό πλαινούς καθρέπτες και δαγκάνες των φρένων σε κόκκινο χρώμα ενώ στο εσωτερικό υπάρχουν κόκκινες λεπτομέρειες με μαύρα γυαλιστερά διακοσμητικά.

To SEAT Mii FR Line είναι βαμμένο σε κόκκινο χρώμα με μαύρες λεπτομέρειες, πατά πάνω σε 16″ ζάντες αλουμινίου και το εσωτερικό του κυριαρχείται από το κόκκινο και το μαύρο με τα προσκέφαλα των καθισμάτων να έχουνε ραμμένο το λογότυπο FR.

Τέλος σε ότι αφορά τα αγωνιστικά Ibiza SC Trophy και Leon Super Copa. Και τα δύο είναι βαμμένα σε ένα γκρι χρώμα με πορτοκαλί λεπτομέρειες με το Ibiza SC Trophy να βασίζεται πάνω στο ανανεωμένο Ibiza και μηχανικά να φορά τον 1.400αρη TSI κινητήρα απόδοσης 180 ίππων ο οποίος συνδυάζεται με το 7-τάχυτο DSG κιβώτιο το οποίο συνεργάζεται με ένα νέο μπλοκέ διαφορικό. Ο κινητήρας έχει ενισχυθεί ώστε να αντέχει στις συνθήκες του αγώνα και έτσι φορά ένα τροποποιημένο κάρτερ. Μεγαλύτερα είναι και τα φρένα του, πατά πάνω σε 18″ ζάντες αλουμινίου και φορά αγωνιστικές αναρτήσεις.

H Seat του φόρεσε ένα νέο άκρως επιθετικό bodykit και πωλείται έναντι 31.500 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ), με την Seat να δηλώνει ότι είναι το ιδανικό αυτοκίνητο για τους νέους ερασιτέχνες οδηγούς αγώνων. Στο εσωτερικό του τα πάντα έχουνε αφαιρεθεί, φορά roll cage και ένα bucket κάθισμα.

Το Leon Super Copa ξεκινά από τα 63.000 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ) με την Seat να δηλώνει ότι ήδη έχει πουλήσει 250 αυτοκίνητα. Μηχανικά φορά τον 2.0-λιτρο TSI κινητήρα του Cupra R απόδοσης 300 ίππων με 340 Nm ροπής που συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο DSG κιβώτιο με το μπλοκέ διαφορικό να στέλνει τη κίνηση στον μπροστά άξονα.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα