Θα πιέσουμε για να πάρουμε το Πρωτάθλημα, τονίζει ο F.Alonso!

Μπορεί να μην κέρδισε τους τελευταίους 4 αγώνες και να βρίσκεται στη 2η θέση του Πρωταθλήματος οδηγών αλλά ο Fernando Alonso παραμένει αισιόδοξος. Στηρίζει την ομάδα και τονίζει την αναγκαιότητα να παραμείνουν κοντά στις Red Bull. Πολλά μπορούν να συμβούν και πολλά θα κριθούν στους επόμενους 3 αγώνες. Το ζήτημα είναι ένα, ο Ισπανός να κατακτήσει το Πρωτάθλημα. Ας δούμε, τι δήλωσε ο El Nano το απόγευμα της Πέμπτης σε δημοσιογράφους στο Abu Dhabi.

Οι

μηχανικές αποτυχίες είναι πάντοτε στο πρόγραμμα, είτε είναι γι’αυτούς, είτε είναι για εμάς. Γνωρίζουμε ότι πρέπει να επικεντρωθούμε στο αυτοκίνητο μας, στην αγωνιστική συμπεριφορά μας και να διασφαλίσουμε ότι έχουμε ένα πολύ ισχυρό μονοθέσιο για τους επόμενους 3 αγώνες. Αν υπάρξουν μηχανικά προβλήματα, σίγουρα θα μας στερήσουν το Πρωτάθλημα.

Απ’εκεί και πέρα, ο Ισπανός αναφέρθηκε στη Red Bull και την αξιοπιστία που έχει στο φετινό Πρωτάθλημα.

Γνωρίζουμε ότι η Red Bull είναι λίγο πιο εύθραυστη. Είδαμε ότι ο Mark έχασε το KERS στον προηγούμενο αγώνα. Γι’αυτό πρέπει να τους πιέσουμε και να είμαστε στο όριο σε όλους τους αγώνες. Είχαν εύκολους αγώνες και σίγουρα αν ο Sebastian Vettel έχει πρόβλημα με το KERS δεν θ’αλλάξει κάτι αν είμαστε 10 δευτερόλεπτα μακριά. Πρέπει να είμαστε εκεί, κοντά τους.

Συνεχίζοντας, ο El Nano μίλησε για τον αγώνα στο Abu Dhabi και τι περιμένει να δει από την ίδια του την ομάδα αλλά και για το αντίπαλο δέος.

Έρχονται μερικά νέα εξαρτήματα, τα οποία θα δούμε αύριο. Δεν περιμένω να κλείσει εντελώς το χάσμα από τις Red Bull αλλά πιστεύω ότι με τα νέα εξαρτήματα θα είμαστε πιο κοντά, πιο ανταγωνιστικοί. Θέλουμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί, να τους πλησιάσουμε κι ν’αυξήσουμε τις δικές μας πιθανότητες νίκης. Πρέπει να πλησιάσουμε την τελειότητα αυτό το Σαββατοκύριακο, να διεκδικήσουμε τον αγώνα και να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό στους τελευταίους 2 αγώνες.

Ο Ισπανός εμφανίζεται σίγουρος για το αποτέλεσμα και πεισμωμένος για τη νίκη αυτή την Κυριακή στο Abu Dhabi. Θα έχει τη στήριξη της Ferrari ή απλά θα τρέχει και πάλι μόνος; Η πρώτη αλλά μη εξαιρετέα περίοδος ελεύθερων δοκιμών αρχίζει στις 11:00 το πρωί της Παρασκευής. Η Παρασκευή συνήθως προδικάζει πολλά, για να δούμε, μπορεί ο Fernando Alonso να σπάσει την κυριαρχία του Sebastian Vettel;


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα