Το Ford Explorer Sport 2013 αποδίδει 365 άλογα [w/video]

H Ford ανακοίνωσε τις τιμές πώλησης του Explorer Sport 2013, το οποίο θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία από τον Φθινόπωρο με αρχική τιμή $40.720 στην Αμερική. To αυτοκίνητο οι Αμερικάνοι το περιγράφουν ως το crossover το οποίο δεν κάνει συμβιβασμούς. Διαθέτει νέα γρίλια, μαύρα γυαλιστερά διακοσμητικά, σκουρόχρωμα φωτιστικά σώματα και 20″ ζαντες

αλουμινίου.

Στο εσωτερικό υπάρχουν μαύρα δερμάτινα καθίσματα, φωτιζόμενα μαρσπιέ,νέα διακοσμητικά, διζωνικός κλιματισμός, το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας ΜyFord Touch και σύστημα ήχου της Sony.

Κάτω από το καπό υπάρχει ο twin-turbo EcoBoost V6 3.5-λίτρων απόδοσης 355 ίππων ο οποίος συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο που στέλνει την κίνηση σε όλους τους τροχούς. Αποδίδει 365 άλογα με 488 Nm ροπής. Έχει μέση κατανάλωση 12.4 λίτρα/100 χλμ και διαθέτει αναβαθμισμένο σασί, μεγαλύτερα φρένα, επαναπρογραμματισμένο πρόγραμμα εκτός δρόμου το οποίο διαθέτει ρυθμίσεις για χιόνι, άμμο και λάσπη.

Παράλληλα η Ford ανακοίνωσε ότι στον αγώνα Nascar Ford Championship Weekend ο οποίος θα διεξαχθεί από τις 16 έως της 18 Νοεμβρίου στο Homestead της Florida, αυτοκίνητο ασφαλείας θα είναι το νέο Fusion.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα