Το Ford Transit Custom νικητής του “International Van of the Year” [w/video]

Το νέο Ford Transit Custom ανακηρύχθηκε “International Van of the Year 2013” – το τέταρτο μέλος της οικογένειας Transit που κερδίζει τον περίοπτο τίτλο – στην Έκθεση Επαγγελματικού Αυτοκινήτου (IAA) στο Αννόβερο.

Το Transit Custom συγκέντρωσε 117 βαθμούς με άριστα το 133, περισσότερους από όσους έλαβαν μαζί το δεύτερο στην κατάταξη Dacia Dokker και το τρίτο Mercedes-Benz Citan. Ακολουθώντας τα βήματα των Transit (2001), Transit Connect

(2003) και Transit (2007) πέτυχε μία τέταρτη νίκη-ρεκόρ για την οικογένεια Ford Transit στην 22-ετή ιστορία του θεσμού. Η Barb Samardzich, vice president, Product Development, Ford Ευρώπης.

Το Transit Custom είναι ένας νέος τύπος van  1t – ακούραστο και πρακτικό, ελκυστικό στην εμφάνιση και απολαυστικό στην οδήγηση. Ο συνδυασμός της θρυλικής αντοχής και οικονομίας Transit με την αισθητική και τα χαρακτηριστικά ενός επιβατικού αυτοκινήτου ήταν δύσκολο εγχείρημα, αλλά οι μηχανικοί μας τα κατάφεραν. Είμαστε περήφανοι που οι προσπάθειές τους αναγνωρίζονται με ένα τόσο σημαντικό βραβείο.

Ο Pieter Wieman, πρόεδρος της επιτροπής International Van of the Year ανέφερε:

Το νέο Transit θέτει νέα πρότυπα σε ό,τι αφορά το στυλ, την οδηγησιμότητα και την ικανότητα μεταφοράς φορτίου. Η Ford κατάφερε να δημιουργήσει ένα εντελώς νέο ελαφρύ van βασισμένο στην παγκόσμια CV πλατφόρμα της με τη συμβολή προηγμένων συστημάτων μετάδοσης κίνησης και πλαισίου.

Το van έχει εξωτερικά/εσωτερικά χαρακτηριστικά και οδηγική συμπεριφορά επιβατικού αυτοκινήτου, παραμένει όμως ένα άκρως λειτουργικό και πρακτικό όχημα. Η Ford έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στα συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας του νέου μοντέλου, όπως και στη μείωση του κόστους ιδιοκτησίας

Οι πωλήσεις του νέου Transit Custom ξεκινούν τώρα στις σημαντικότερες Ευρωπαϊκές αγορές.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα