Το Nissan Juke του Batman! Μπορείς να το κάνεις δικό σου!

Αν ο Batman είχε ποτέ ένα Nissan Juke, τότε δεν θα ήταν ένα Juke R αλλά αυτό το Juke Nismo. Πρόκειται για one-off αυτοκίνητο το οποίο δημιουργήθηκε από την Nissan ώστε να γιορτάσει τη συνεργασία της με την Warner Bros

αφού η ταινία Batman The Dark Knight Rises, βγαίνει στις 3 Δεκεμβρίου σε Blu-Ray και σε DVD.

Μηχανικά φορά τον 1.600άρη turbo κινητήρα απόδοσης 200 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται με ένα μηχανικό κιβώτιο, στέλνοντας τη κίνηση στον μπροστά άξονα, με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 7,8 δευτερόλεπτα.

Στιλιστικά φορά το bodykit της Nismo έκδοσης αλλά είναι ντυμένο σε μαύρο ματ χρώμα με κόκκινες λεπτομέρειες ενώ διαθέτει και shark fin κεραία. Επιπλέον, ως αυτοκίνητο του Batman φορά ειδικά αυτοκόλλητα του υπερήρωα της Warner Bros καθώς επίσης και μαύρες ζάντες 18″.

Στο εσωτερικό υπάρχουν και εδώ λογότυπα του Batman, σουέτ σπορ Nismo καθίσματα καθώς και κρυφός φωτισμός. Το αυτοκίνητο θα βγει σε κλήρωση και ο καθένας μας μπορεί να δηλώσει συμμετοχή για να το κερδίσει μπαίνοντας στο site builttothrill.co.uk και ακολουθώντας τις οδηγίες. Ο διαγωνισμός θα παραμείνει ανοικτός έως τις 28 Φεβρουαρίου με τον νικητή να ανακοινώνεται τον Μάρτιο.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα