Το Saab 9-3, από Δευτέρα και πάλι στην παραγωγή

Η ημέρα που πολλοί σκληροπυρηνικοί οπαδοί της Σουηδικής εταιρίας περίμεναν, έφτασε. Η NEVS (National Electric Vehicle Sweden) ανακοίνωσε πως τη Δευτέρα που μας έρχεται, 2 Δεκεμβρίου 2013, η παραγωγή του Saab 9-3 sedan θα συνεχιστεί.

Τα πρώτα πρωτότυπα προ-παραγωγής, τα είδαμε στα μέσα Σεπτεμβρίου όμως τώρα, η NEVS είναι έτοιμη να ξεκινήσει από εκεί που σταμάτησε

η Saab το 2011. Βέβαια, το νέο 9-3 δεν θα είναι πανομοιότυπο με το προηγούμενο. Κάποιες λεπτομέρειες έχουν αλλάξει χωρίς ακόμα να ξέρουμε ποιες είναι αυτές. Κάτω από το καπό φημολογείται πως βρίσκεται ένας 2-λιτρος κινητήρας αλλά δεν γνωρίζουμε την προέλευσή του.

Μην περιμένετε πολλά όμως από τη NEVS. Τουλάχιστον όχι ακόμα. Η παραγωγή του 9-3, αρχικά θα είναι πολύ περιορισμένη. Το μεγαλύτερο πρόβλημα της εταιρίας αυτή τη στιγμή, είναι η έλλειψη δικτύου διανομής και πώλησης, οπότε, μέχρι να λυθεί αυτό, πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το πρώτο 9-3 θα κυλίσει από τη γραμμή παραγωγής στη 1.25 μ.μ. τη Δευτέρα ενώ παρόντες στην εκδήλωση θα είναι φυσικά τα στελέχη της NEVS αλλά και άνθρωποι της Σουηδικής κυβέρνησης.

[Πηγή: SaabsUnited]

Keywords
Τυχαία Θέματα