Το εσωτερικό, τα φωτιστικά σώματα και οι τεχνολογίες της της νέας Mercedes S-Class

Για ακόμη μια φορά βλέπουμε το εσωτερικό της νέας Mercedes S-Class. Η έκδοση παραγωγής δεν θα διαφέρει τελικά από αυτές τις φωτογραφίες που είχαμε δει παλαιότερα, και έτσι εκτός από το ψηφιακό πίνακα οργάνων θα διαθέτει και το διάκτινο τιμόνι. Τα υλικά που έχει χρησιμοποιήσει η Mercedes είναι υψηλής ποιότητας και βλέπουμε ότι υπάρχουν αλουμινένια και ξύλινα διακοσμητικά και το νέο σύστημα COMAND με αυτόνομη οθόνη.

H νέα Mercedes S-Class

θα κυκλοφορήσει το 2013 και στιλιστικά θα δανείζεται στοιχεία από τα πρωτότυπα F125 και F800. Μηχανικά θα φορά μια γκάμα κινητήρων οι οποίοι θα είναι φιλικότεροι προς το περιβάλλον με μειωμένη κατανάλωση. Ανάμεσα τους θα υπάρχουν οι 250 CDI,  S350 CDI, S300 Bluetec hybrid, S400 Bluetec hybrid, S500, S600, S63 AMG και ίσως επιστρέψει και η S65 AMG. Όλοι θα διαθέτουν σύστημα start/stop, σύστημα ανάκτησης ενέργειας, ηλεκτρομηχανικό τιμόνι και 9-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Επίσης εξετάζεται και μια ηλεκτρική έκδοση της καθώς ενώ θα υπάρχει και έκδοση με έναν V12 κινητήρα με τις φήμες να θέλουν να αποδίδει 552 άλογα.

Η νέα S-Class θα φορά μια ολοκαίνουργια αλουμινένια ανάρτηση που θα συνδυάζεται με το σύστημα Magic Ride Control όπου μέσω καμερών θα διαβάζει το δρόμο και θα ρυθμίζει αυτόματα την ανάρτηση για βελτιώσει την οδηγική άνεση.

Παράλληλα η Mercedes-Benz έδωσε μερικές φωτογραφίες από τα LED φωτιστικά σώματα, αλλά και από τηη διάρκεια δοκιμών της S-Class η οποία μεταξύ των πολλών gadget που θα διαθέτει, θα διαθέτει και αυτόνομο σύστημα οδήγησης. Περισσότερες λεπτομέρειες για όλες τις τεχνολογίες που θα διαθέτει η νέα ναυαρχίδα της Mercedes μπορείς να δεις στις φωτογραφίες που ακολουθούν.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα