Το περίπτερο της Ford στο Detroit – Ανοίγει νέο τμήμα R/D στην Silicon Valey [w/video]

22:37 7/1/2012 - Πηγή: AutoBlog

Η Ford έδωσε ένα video από τις εργασίες που κάνει στο περίπτερο της στο Detroit εκεί εκτός των άλλων θα υπάρχει και ένας 360 μοιρών εξομοιωτής ο οποίος θα ανεβάζει τους επισκέπτες του περιπτέρου στο “Σύννεφο” όπου θα προβάλει τις τεχνολογίες του μέλλοντος που ετοιμάζει η Ford. Επίσης υπάρχει και ένας αγωνιστικός εξομοιωτής του νέου Focus

ST καθώς και ένα δυναμόμετρο.

Στις σχετικές ειδήσεις, η Ford ανακοίνωσε ότι θα ανοίξει νέο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης στην Silicon Valey. Το εργαστήριο θα λειτουργεί αρχικά ως “κόμβος” μεταξύ των άλλων δύο εργαστηρίων της Δυτικής Ακτής, αλλά στο μέλλον θα λειτουργήσει ως ένα “δίκτυο καινοτομίας” που θα συνδέει το σχεδιαστικό τμήμα της Ford στη Καλιφόρνια με την Microsoft που είναι τεχνολογικός συνεργάτης της Ford.

Εκεί η Ford θα προσπαθήσει να ανακαλύψει νέες λύσεις για την αστική μετακίνηση, νέο hardware και software ανοικτού κώδικα επιτρέποντας έτσι στους προγραμματιστές της, να δημιουργήσουν “cloud” εφαρμογές και υπηρεσίες οι οποίες θα προστεθούν στα αυτοκίνητα της και θα βελτιώνουν την οδηγική εμπειρία με την χρήση πολλαπλών αισθητήρων που θα είναι τοποθετημένοι στο αυτοκίνητο.

Τέλος η Ford ανακοίνωσε ότι τα πρώτα Focus Electric έχουνε αρχίσει ήδη να παραδίδονται στους πελάτες με το πρώτο από αυτά να καταλήγει στα κεντρικά της Google. Το αυτοκίνητο κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Ford στο Michigan και ο λόγος που το παρήγγειλε η Google δεν έχει γίνει γνωστός. Ίσως θέλει να προσαρμόσει πάνω του το αυτόνομο σύστημα οδήγησης. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να βρεις στο δελτίο τύπου που ακολουθεί.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα