Τρελή φήμη: Ο Ross Brawn και ο Adrian Newey στη Ferrari!

Όπως δε μου αρέσει να διαβάζω “τρελές” φήμες, έτσι δε μου αρέσει να τις γράφω, αλλά ο μοναδικός λόγος που θα το κάνω είναι για τη δική σου ενημέρωση, σε περίπτωση που οι απειροελάχιστες πιθανότητες υπερτερήσουν, τελικά.  Η φήμη, όπως διάβασες και στον τίτλο, αφορά τον Ross Brawn, τον Πρόεδρο της Mercedes AMG, και, όπως μπορείς να καταλάβεις, είναι αρκετά “τρελή”, αφού, αν πραγματοποιηθεί, θα γίνει τεράστιος ντόρος!

Δεν ξέρω από πού προκύπτουν αυτές η φήμη,

πάντως θέλει τον Brawn να επιστρέφει στη Ferrari! Δεν γράφουν ακόμα πότε θα γίνει αυτή η κίνηση, αλλά ο Βρετανός θα γίνει Τεχνικός Διευθυντής, στη θέση τού Pat Fry, ο οποίος θα γίνει επί κεφαλής της αεροδυναμικής, παίρνοντας τη θέση τού Νικόλα Τομπάζη, ο οποίος θα χάσει αρκετές θέσεις στην ιεραρχία της Ferrari, πληρώνοντας την κακή απόδοση της ιταλικής ομάδας τα τελευταία χρόνια.

Η φήμη αυτή γίνεται ακόμα πιο “τρελή”, αφού θέλει και τον Adrian Newey να πηγαίνει στη Ferrari! Καταλαβαίνεις ότι, αν αυτό γίνει, ο συνδυασμός Newey-Brawn-Alonso θα επιστρέψει στη Ferrari και τον Ισπανό να κατασπαράζουν τους πάντες στο διάβα τους!

Φυσικά, τα παραπάνω είναι εξαιρετικά απίθανο να ισχύουν. Η Mercedes έδειξε, με την πρόσληψη του Lewis Hamilton, ότι θέλει να γίνει μια ισχυρή δύναμη στη Formula 1, και η αποχώρηση του Brawn θα ήταν ένα τεράστια και ολέθριο πλήγμα. Όσον αφορά τον Newey, ο ίδιος έχει δηλώσει ότι “δεν μπορεί” να πάρει στη Ferrari, ενώ και η Red Bull δεν μπορεί ν’ αφήσει ελεύθερο τον άνθρωπο που την έχει φέρει στην κορυφή. Επιπλέον, φήμες θέλουν τον ιδιοκτήτη της RBR, Dietrich Mateschitz, ν’ ανανεώνει το συμβόλαιο του Βρετανού, όπως και του Christian Horner.
Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα