Ξεκίνησαν οι δοκιμές του Aston Martin Racing V12 Vantage GT3

Η Aston Martin Racing ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε τις δοκιμές εξέλιξης του V12 Vantage GT3στην πίστα Brands Hatch στο Kent της Αγγλίας. Η αγωνιστική V12 Vantage έγραψε το περασμένο ΣΚ 1.000 χλμ με οδηγό τον Darren Turner. Οι δοκιμές θα συνεχίσουν καθ’όλη τη διάρκεια του 2012 και να θυμίσω ότι η Vantage θα αντικαταστήσει την DBRS9. Μηχανικά φορά τον V12 6.0-λίτρων κινητήρα που αποδίδει 608 άλογα με 700 Nm ροπής. Ο κινητήρας έχε τοποθετηθεί χαμηλότερα για καλύτερη κατανομή βάρους και χάρη στο κοντύτερο μεταξόνιο η νέα

Vantage G3 εκτός από καλύτερες επιδόσεις έχει καλύτερη οδηγική συμπεριφορά.

Ο κινητήρας ξηρού τύπου συνδυάζεται με ένα ημι-αυτόματο σειριακό κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων με paddles της Xtrac, μεταφέροντας τη κίνηση στον πίσω άξονα μέσω ενός carbon άξονα μετάδοσης. Το αγωνιστικά ρυθμισμένα Traction Control και ABS φυσικά δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν.

Ζυγίζει 1.250 κιλά και θα μπορεί να λάβει μέρος στα πρωταθλήματα FIA GT3, ADAC Masters, Nurburgring VLN, Blancpain Endurance Series, British GT, Belcar και Open GT. Οι πρώτες παραδώσεις να γίνονται στις αρχές του 2012. Η τιμή πώλησης του ξεκινά από τα €341.000.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα