H «χοντράδα» Μητσοτάκη με το «κόμμα Black Friday»...


Πληρωμένη απάντηση από Φάμελλο: «Καλύτερα να κάνετε κρύα αστεία παρά εγκληματικές πολιτικές».

Στριμωγμένος από τα πυρά της αντιπολίτευσης (και από την απτή πραγματικότητα) βρέθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής για τις τεράστιες καταστροφές των προηγούμενων μηνών σε Έβρο και Θεσσαλία...

Επιχειρώντας κάποια στιγμή να αλλάξει την ατζέντα, επιχείρησε να αστειευτεί

με όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ωστόσο η παρέμβασή του μόνο απρέπεια συνιστά. Συγκεκριμένα, κατά τη δευτερολογία του και αναφερόμενος στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είπε: «Τον κύριο Φάμελλο σε αντίθεση με όπως τον είχα συνηθίσει, τον είδα ιδιαίτερα επιθετικό. Αναρωτιέμαι αν αυτή η επιθετικότητα είναι αντιστρόφως ανάλογη με την πορεία των ποσοστών σας στις δημοσκοπήσεις», προσθέτοντας χωρίς μάλλον να το πολυσκεφτεί: «Παρόντες στη συζήτηση με το ζόρι ήταν οι μισοί σας βουλευτές. Εσείς κινδυνεύετε να γίνετε κόμμα Black Friday, -50%».

Άμεση και πληρωμένη ήταν η απάντηση από τον Σωκράτη Φάμελλο, κατά τη δική του δευτερολογία που ακολούθησε αμέσως μετά: «Καλύτερα να κάνετε κρύα αστεία για το Black Friday παρά να κάνετε εγκληματικές πολιτικές για την καταστροφή της περιοχή μας, είτε είναι η Θεσσαλία είτε ο Έβρος είτε η Ρόδος. Καλύτερα να μείνετε στα κρύα αστεία αλλά καλό είναι να μην προσβάλλετε την κοινοβουλευτική διαδικασία. Όταν δεν μπορείτε να απαντήσετε, αφήσετε τους αστεϊσμούς».

Keywords
Τυχαία Θέματα