The Sun: Γιατί αυτή η πόλη στη δυτική Ελλάδα είναι ο τέλειος ελληνικός προορισμός διακοπών


Ένα μίνι αφιέρωμα στην Πάργα, έκανε η βρετανική εφημερίδα The Sun, εκθειάζοντας τις ομορφιές της.

Σύμφωνα με τον συντάκτης της, Ryan Gray, η Πάργα προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα των δημοφιλών προορισμών της χώρας, των νησιών δηλαδή, χωρίς την πολυκοσμία.

Όπως σημειώνει ο Gray, τα ελληνικά νησιά είναι μια γνωστή τουριστική παγίδα, καθώς είναι συχνά εξαιρετικά πολυσύχναστα την περίοδο των διακοπών, καθιστώντας την επίσκεψή τους λιγότερο ευχάριστη.

Ωστόσο,

υπάρχουν ακόμη ελληνικοί προορισμοί διακοπών που δεν είναι τόσο γνωστοί και εξακολουθούν να προσφέρουν πολλά αξιοθέατα, συνεχίζει.

Γιατί ξεχωρίζει η Πάργα

Ένας από αυτούς είναι η Πάργα, η οποία έχει ξεχωρίσει για τη γοητεία της, τις ήσυχες παραλίες της και την έλλειψη επισκεπτών και περιγράφεται ως «εικόνα τέλεια» από το Lonely Planet.

Η ήσυχη πόλη είναι προσβάσιμη από δύο αεροδρόμια, πράγμα που σημαίνει ότι έχει καλές ταξιδιωτικές επιλογές.

Έχει συμπεριληφθεί στον κατάλογο του Salon Prive, το οποίο την κατέγραψε ως έναν από τους αγαπημένους εναλλακτικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς.

Είπαν χαρακτηριστικά: «Η Πάργα προσφέρει όλο το χάρισμα των πιο δημοφιλών ευρωπαϊκών προορισμών χωρίς τα πλήθη. Το Parga Beach Resort, που βρίσκεται σε έναν απομονωμένο κόλπο με θέα το Ιόνιο Πέλαγος, προσφέρει άμεση πρόσβαση στην παραλία Valtos Beach με τη γαλάζια σημαία και βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια ή με θαλάσσιο ταξί από τη γραφική πόλη».

https://www.iefimerida.gr/travel/parga-teleios-proorismos-diakopon-sun

Keywords
Τυχαία Θέματα