Αγαπητέ κύριε πρόεδρε του ΠΑΣΟΚ

Του Λεωνίδα Ορφανουδάκη
Με το θάρρος που αντλώ από την στήριξη που σας παρείχα με δημοσιεύματα μου, τόσο όταν διεκδικήσατε την ηγεσία του κινήματος όσο και αργότερα ότανδιεκδικούσατε την νίκη στις βουλευτικές εκλογές του 2009 και καθώς εισπράττωπλέον , άδικά πιστεύω καθημερινά , την χλεύη γνωστών και φίλων για αυτές μου τις επιλογές ,επιτρέψετε μου να σας μεταφέρω αυτές τις κρίσιμες και για εσάς και για τηνπατρίδα στιγμές τις ειλικρινείς σκέψεις και απόψεις μου.
Αντιλαμβάνομαι , όπως και εσείς βέβαια , ότι γύρω από
τις επόμενες κινήσειςσας παίζονται πολλά και ποικίλα συμφέροντα , από μικρά πολιτικά ,κομματικά ,ασήμαντα ιδιοτελή και συνεργατών σας........ακόμα , αλλά και άλλα μεγάλα και Εθνικάκαι του λαού της Ελλάδας . Ασφαλώς από τις κινήσεις σας θα επηρεαστούν καισυμφέροντα της Ευρώπης σαν ένωσης κρατών αλλά σε κάποιο μέτρο ακόμα και τουπαγκόσμιου καπιταλιστικού συστήματος.

Ομολογώ ότι ευθύς εξ αρχής δεν σας στήριξα σαν τον μεγάλο πολιτικό ηγέτηαλλά σαν ένα ευγενή, καλό και τίμιο άνθρωπο , από αυτούς που θεωρούσα πως είχεανάγκη σε ηγετική θέση η πολιτική σκηνή του τόπου . Σε αυτόν τον τίμιο άνθρωποθέλω να απευθύνω τώρα τον λόγο μου και να σας προτείνω κατά τις άμεσεςαποφάσεις σας , που πρέπει κυρίως να εστιάσετε την προσοχή σας .
Από όσα προανέφερα ότι θα επηρεαστούν :
Να μην λάβετε καθόλου υπόψιν εισηγήσεις για τα όποια κομματικά και ιδιοτελήσυμφέροντα που προανέφερα . Σε ότι αφορά την Ευρώπη σαν ένωση και τονΚαπιταλισμό σαν οικονομικό σύστημα , πέραν του ότι εγώ δεν έχω καμιά βεβαιότηταγια την αναγκαιότητα και την βιωσιμότητα τους , είμαι αντίθετα βέβαιος ότιελάχιστα θα επηρεαστούν από τις δικές σας κινήσεις . Μία και μόνο πρέπει ναείναι η στόχευση σας σε αυτή τη φάση , το συμφέρον του Ελληνικού ΛΑΟΥ . Μεαυτές τις σκέψεις τελειώνοντας λέω . Δώστε το λόγο στο λαό , και αν πρόκειταιγια βουλευτικές εκλογές αυτές ας γίνουν πριν εκταμιευτεί η έκτη δόση τουδανείου ώστε να χρησιμοποιηθεί για τον επηρεασμό των ψηφοφόρων. Θα ήταν προτιμότεροβέβαια αν είναι δυνατόν , να δώστε άμεσα την δυνατότητα στο λαό να αποφασίσειαυτός για όλα , να πει κυριολεκτικά αυτός την τελευταία λέξη και να είστεβέβαιος πως δεν θα κάνει λάθος μα ακόμα και αν πάρει λάθος απόφαση αφού θα τηνέχει πάρει ο ίδιος , θα βρεθεί ενωμένος στη δοκιμασία του , θα τηναντιμετωπίσει και θα επιβίωση.
Λεωνίδας Ορφανουδάκης
ΥΓ. Συγχωρήστε μου το άτακτο της γραφής αλλά έγραψα βιαστικά , φοβάμαι τηνύστατη ώρα .
Keywords
Τυχαία Θέματα