Ανατριχίλα...

Γαλάζιο στέλεχος βρίσκει τη φωτιά σε δομή προσφύγων «πιο ειδυλλιακή κι από ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη»...

Σάλος έχει προκληθεί από τα ρατσιστικά σχόλια που έγραψε στο Facebook ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της ΝΟΔΕ ΝΔ Ηλείας για την φωτιά που ξέσπασε χθες, Σάββατο στη...
δομή φιλοξενίας προσφύγων One Happy Family, στη Λέσβο.

Η ανάρτηση του Διαμαντή Καρασούλα ήταν «one happy
night» την οποία συνόδευσε και με… καρδούλα! Όταν χρήστης του Facebook του απάντησε ότι «χαίρεστε με την καταστροφή, τόσο άθλιοι γίνατε», αυτός σχολίασε: «Όχι και καταστροφή. Αυτό είναι πιο ειδυλλιακό κι από ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη!».

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο που προκάλεσε αλγεινές εντυπώσεις με αφορμή την υπόθεση του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ που έπρεπε να νοσηλευτεί στο εξωτερικό για να αντιμετωπίσει την σπάνια ασθένεια από την οποία πάσχει.

Τότε, απαντώντας σε σχόλιο ο κ. Καρασούλας είχε γράψει:

«… τα χρήματα του κράτους δεν είναι δικά σας για να πείτε εσείς πως θα τα διαχειριστεί ο εκάστοτε υπουργός. Το πιο εύκολο και πολιτικά ωφέλιμο για τον κ. Κικίλια θα ήταν να παραβιάσει την απόφαση της επιστημονικής επιτροπής και να δώσει τα χρήματα, για την εν λόγω θεραπεία. Προς τιμήν του δεν το έκανε. Αυτό έλειπε το κράτος να πληρώνει στον καθένα ό,τι φαντάζεται ο ίδιος ότι μπορεί να τον θεραπεύσει. Θα έπρεπε να πληρώνει εκατομμύρια για δεκάδες τέτοιες περιπτώσεις καθημερινά».

Η συγκεκριμένη ανάρτηση κατέβηκε μετά τις αντιδράσεις.

(Φωτογραφία από lesvosnews.net.gr)
Πηγή: altsantiri.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα