Ανησυχητική εξέλιξη για τα προβλήματα υπερθέρμανσης του iPhone 15 Pro


Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η Apple έχει μάλλον να αντιμετωπίσει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα με τα iPhone 15. Συγκεκριμένα, ένας καταιγισμός αναφορών σχετικά με περιστατικά υπερθέρμανσης κάνει το γύρο του διαδικτύου. Το πρόβλημα αυτό φαίνεται να είναι ευρέως διαδεδομένο, με πολλούς χρήστες να τονίζουν πως τα iPhones τους ζεσταίνονται τόσο που δεν μπορούν καν να τα αγγίξουν με το χέρι τους.

Τώρα, καθώς οι αναφορές πληθαίνουν, ένας βετεράνος αναλυτής της βιομηχανίας

που στο παρελθόν είχε φέρει μάλιστα πολλές φορές εμπιστευτικές πληροφορίες για τα μελλοντικά σχέδια της Apple στα φώτα της δημοσιότητας, ήρθε να κάνει μια αρκετά ανησυχητική δήλωση. Ο λόγος γίνεται για τον Ming-Chi Kuo, ο οποίος υποστηρίζει πως για την υπερθέρμανση στα iPhone 15 Pro μοντέλα δεν ευθύνεται ο A17 Pro. Ο κατασκευασμένος στα 3nm επεξεργαστής λειτουργεί όπως έχει σχεδιαστεί και είναι πράγματι πιο αποδοτικός. Το πρόβλημα είναι όμως, σύμφωνα πάντα με τον Kuo, το τιτάνιο!

Το υλικό φαίνεται πως είναι λιγότερο αποτελεσματικό στη διάχυση της θερμότητα και καθώς περιβάλλει τη συσκευή, το αποτέλεσμα είναι η ζέστη να εγκλωβίζεται στο εσωτερικό. Ο αναλυτής τονίζει παράλληλα πως η Apple έκανε φέτος και κάποιες αλλαγές στο σύστημα ψύξης για να διατηρήσει το βάρος της συσκευής σε χαμηλά επίπεδα, μια λεπτομέρεια στην οποία εστίασε αρκετά το marketing.

Keywords
Τυχαία Θέματα