Μπένι μπαίνει και δε βγαίνει

Νομίζω ότι όλα αυτά που συνέβησαν τα τελευταία δύο χρόνια, είχαν σκοπό να κάνουν πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ το Βενιζέλο.
Φαίνεται οργανωμένο το σχέδιο. Το ΠΑΣΟΚ γίνεται κυβέρνηση δίνοντας την εντύπωση ότι πρόκειται για ένα δημοκρατικό κόμμα, ξεγελώντας τους αφελείς που ζουν ελπίζοντας σε καλύτερες μέρες και πιστεύουν ότι θα υπηρετήσει το λαό. Όμως το ΠΑΣΟΚ
έχει εκσυγχρονιστεί και μας το κρύβει....
Ξεκινήσαμε από το ΔΝΤ, τα μνημόνια, την τρόικα, τις απειλές για χρεοκοπία, την κυβέρνηση που μας κατσικώθηκε χωρίς καμιά δημοκρατική διαδικασία και καταλήξαμε στην χωρίς καμιά δημοκρατική διαδικασία παρουσία του Βενιζέλου στην προεδρία του τελειωμένου ΠΑΣΟΚ.

Το ΠΑΣΟΚ πέθανε, ζήτω το ΠΑΣΟΚ. Οργανωμένα όλα. Πρώτα εξολοθρεύτηκαν οι συνυποψήφιοι, μετά τα λευκά ψηφοδέλτια και τέλος η δημοκρατία μέσα στο ίδιο το κόμμα. Ψηφοδέλτια μόνο με το όνομα του Βενιζέλου, χύμα κι αφακέλωτα, εισφορές χωρίς απόδειξη, όποιος θέλει ψηφίζει, όπως θέλει, όσες φορές θέλει κι άμα θέλει. Πες μου σε ποιο μπουρδέλο θα πας και θα γαμήσεις ελεύθερα ό,τι αρπάξει η χερούκλα σου.

Όταν πριν από λίγες μέρες στο φέισμπουκ μια παρέα ξεκίνησε να διαδίδει την ιδέα του λευκού, ναι μεν υποψιαστήκαμε ότι κάτι θα στραβώσει, αλλά στις δημοκρατικές διαδικασίες, όπου συμμετέχουν δικαστικοί αντιπρόσωποι που δεν είναι οπαδοί του μοναδικού υποψηφίου, δε γίνονται αυτά. Στις δημοκρατικές διαδικασίες, δίνεις τα στοιχεία σου, τα οποία και σημειώνουν μαζί με το ποσό που πλήρωσες, σου δίνουν την απόδειξή σου, παίρνεις τα ψηφοδέλτια, του υποψηφίου και το λευκό στην περίπτωσή μας, παίρνεις κι ένα φάκελο για να κλείσεις μέσα την επιλογή σου, χώνεσαι στο παραβάν, φακελώνεις αυτό που προτιμάς, μόνος και χωρίς έλεγχο από το σύντροφο παπάρα και το κάθε μαντρόσκυλο κομματόσκυλο, ρίχνεις το φάκελο στην κάλπη και πας στο καλό.

Στις φασιστικές διαδικασίες, σε έχουν γραμμένο αλλού, οπότε γιατί να σε γράψουν και στις λίστες των ψηφισάντων, σου δίνουν το ένα και μοναδικό ψηφοδέλτιο, το ρίχνεις όπως είναι στο κουτί που έχουν στήσει, άμα θέλεις ρίχνεις κι άλλο, όλοι δικοί μας είναι εκεί μέσα άλλωστε, τους τα ακουμπάς, σου τον ακουμπάνε κι άμα δεν κάθεσαι καλά, σου τον φοράνε κιόλας άμα λάχει. Αυτό σημαίνει ότι διαμαρτυρίες δε δεχόμαστε, έτσι ψηφίζουμε εμείς και όποιος δε θέλει να στηρίξει το νέο ΠΑΣΟΚ να φύγει. Αδιαφορούν για το κράξιμο, για την ξεφτίλα, για τον ξεφωνημένο φασισμό. Έχουν μάθει άλλωστε. Γαμάνε και δέρνουν. Τρώνε και βάζουν άλλους να πληρώσουν το λογαριασμό. Και όταν οι άλλοι πληρώνουν αδιαμαρτύρητα, θα φάνε κι άλλα. Ξεδιάντροπα.

Ασφαλώς δεν ψηφίσαμε όσοι θέλαμε να ψηφίσουμε λευκό κι ας χαρακτηριζόμασταν φίλοι του ΠΑΣΟΚ χωρίς να είμαστε, κι ας δίναμε το δίευρω που δε μας περισσεύει, για την κηδεία του θα το δίναμε. Γιατί σύμφωνα με το καταστατικό του ΠΑΣΟΚ, το λευκό προσμετράται και αν δεν είχε οργανωθεί τόσο καλά η νοθεία κι αν είχε οργανωθεί καλύτερα το κίνημα του λευκού, θα φέρναμε τον Μπένι δεύτερο. Δεν κάθομαι να αναλύσω τι σημαίνει αυτό.

Παρακολουθ
Keywords
Τυχαία Θέματα