Δεν είναι Πάτσης ο Μάντζος...



...λέει ο Ανδρουλάκης...

Με το επιχείρημα ότι ο Δ. Μάντζος απλά εργαζόταν ως δικηγόρος και δεν είχε εκλεγεί, μασώντας τα λόγια του όμως στην παρατήρηση της Ράνιας Τζίμα ότι ήταν διευθυντής της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛΛ., αλλά και την κλασική κίνηση αντιπερισπασμού σχετικά την συμμετοχή του Νίκου Παππά στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ,

απάντησε ο Νίκος Ανδρουλάκης για την εμπλοκή του εκπροσώπου του κόμματος σε fund, μετά τις αποκαλύψεις και την σφοδρή κριτική απ' τον Αλέξη Τσίπρα...


Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛΛ. και θέλοντας να αποδείξει ότι ο Μάντζος δεν είναι Πάτσης, είπε: «Ο Πάτσης είναι ένας εν ενεργεία βουλευτής της ΝΔ που είχε εισπρακτική εταιρεία και αγόρασε 62,7 εκατ. ευρώ κόκκινα δάνεια στην τιμή των 4 εκατ. ευρώ. Και εξομοιώνει αυτή την περίπτωση με έναν νέο άνθρωπο που πριν γίνει εκπρόσωπος Τύπου, ήταν εργαζόμενος σε μια εταιρεία δικηγόρων». Εδώ να σημειώσουμε πάντως ότι η Ν.Δ. αναγκάστηκε να τον διαγράψει τον Ανδρέα Πάτση μετά το σάλο.

Κι όταν η δημοσιογράφος του επισήμανε ότι ο Δ. Μάντζος ήταν διευθυντής της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, ο Ν. Ανδρουλάκης έκανε λόγο για «παιχνίδι αποδόμησης ενός νέου ανθρώπου». Απέφυγε επίσης να απαντήσει αν είναι ηθικό και το γύρισε στον Νίκο Παππά.

«Να λέει αυτά ο κ. Τσίπρας, και να μου λέει να τον βγάλω από τα ψηφοδέλτια, όταν ο στενότερος συνεργάτης του καταδικάστηκε 13-0 από το Ειδικό Δικαστήριο ως ένα πρόσωπο εμπλεκόμενο στο βρόμικο παιχνίδι των τηλεοπτικών αδειών» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφερόμενος στον Νίκο Παππά.

Κατηγόρησε στη συνέχεια τον Αλ. Τσίπρα ότι «με νόμο του πούλησε 90 δισ. κόκκινα δάνεια» και υποστήριξε ότι «η εργασιακή ύλη του κ. Μάντζου προκύπτει από το νόμο που ψήφισε ο κ. Τσίπρας».

«Η συγκεκριμένη δικηγορική πράξη έγινε, συγκρίνετε αυτό όμως με τον Πάτση;» είπε ακόμα, προσθέτοντας πως «αν είναι έτσι, θα πρέπει να φύγουν οι δικηγόροι από όλα τα κόμματα».

Επέμεινε δε να επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «η απελπισία του ΣΥΡΙΖΑ κάνει επιθετικό τον κ. Τσίπρα», τον οποίο κατηγόρησε εκ νέου ως «χρυσό χορηγό του Μητσοτάκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα