Δικτάτορας «την πρώτη ημέρα» θέλει να γίνει ο Τραμπ


Ο Τραμπ κλήθηκε δύο φορές κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης στο Fox News να αρνηθεί πως θα έκανε κατάχρηση εξουσίας εάν επανεκλεγεί στον Λευκό Οίκο.

Ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές μίλησε για στόχευση των αντιπάλων του -αναφερόμενος σε αυτούς ως «παράσιτα» - και υποσχέθηκε να επιδιώξει αντίποινα -εάν κερδίσει μια δεύτερη θητεία- για τις κατηγορίες εναντίον του, που θεωρεί πολιτικά υποκεινούμενες.

«Σε κάθε περίπτωση, υπόσχεστε στην Αμερική απόψε, ότι δεν θα καταχραστείτε ποτέ την εξουσία ως αντίποινα εναντίον κανενός;» ρώτησε ο δημοσιογράφος τον Τραμπ. «Εκτός από την πρώτη μέρα», απάντησε ο Τραμπ.

Ο Τραμπ είπε πως την «πρώτη μέρα» θα χρησιμοποιήσει τις προεδρικές του εξουσίες για να κλείσει τα νότια σύνορα με το Μεξικό και να επεκτείνει τις γεωτρήσεις πετρελαίου.

«Όχι, όχι, όχι, εκτός από την πρώτη μέρα. Κλείνουμε τα σύνορα και κάνουμε γεωτρήσεις, γεωτρήσεις, γεωτρήσεις. Μετά από αυτό, δεν είμαι δικτάτορας».

«Ο Ντόναλντ Τραμπ μας είπε ακριβώς τι θα κάνει αν επανεκλεγεί και απόψε είπε ότι θα γίνει δικτάτορας την πρώτη μέρα. Οι Αμερικανοί θα πρέπει να τον πιστέψουν», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η επικεφαλής της εκστρατείας του Μπάιντεν, Τζούλι Τσάβες Ροντρίγκεζ.

Keywords
Τυχαία Θέματα