«ΕΥΠοκλοπές: H μαύρη κωμωδία που έγινε διεθνής ντροπή» - «Μπίζνες και πάρτι απευθείας αναθέσεων»

Υπερδραστήριος ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ● Τρία σποτ για ακρίβεια, υποκλοπές και απευθείας αναθέσεις

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό ασκεί μέσα από τα social media ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, για σημαντικά ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία.

Έτσι, μετά το σποτ - εκ των προτέρων απάντηση στο σημερινό επικοινωνιακό σόου Μητσοτάκη με φόντο τα ράφια

σουπερμάρκετ, στο οποίο επικρίνει τους χειρισμούς της κυβέρνησης για την ακρίβεια και το κόστος στέγασης, όπου η Ελλάδα είναι «πρωταθλήτρια», σύμφωνα με την Eurostat, Κουμουνδούρου και Στέφανος Κασσελάκης καυτηριάζουν την εμπλοκή και τη στάση του Μαξίμου στο σκάνδαλο των παρακολουθήσεων, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, συνοδεύοντας την κριτική τους με έτερο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ με τίτλο «ΕΥΠοκλοπές».

«ΕΥΠοκλοπές. Η μαύρη κωμωδία που έγινε διεθνής ντροπή. Όλη η ιστορία, από την προετοιμασία μέχρι την εκτέλεση του εγκλήματος. Η απάντηση είναι: Σύγχρονη Αριστερά. Γραφτείτε στον isyriza.gr, ελάτε στη σωστή πλευρά της Ιστορίας», γράφει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στην ανάρτησή του.

Στο σποτ, ο πρωθυπουργός χαρακτηρίζεται ως «σκηνοθέτης» και «πρωταγωνιστής» του σκανδάλου, ενώ αναφέρεται ότι «υπερηφανεύεται μετά από όλα αυτά ότι το κράτος δικαίου βελτιώνεται στην Ελλάδα και θεωρεί το "41%" κολυμβήθρα για όσα έχει διαπράξει. Αυτός ο άνθρωπος μας αξίζει για πρωθυπουργός;».

Σκληρή κριτική σε κυβέρνηση και πρωθυπουργό ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και μέσω τρίτου βίντεο για τις απευθείας αναθέσεις.


Keywords
Τυχαία Θέματα