ΕΚΛΟΓΕΣ 2012 : ΠΕΡΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗΣ, ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ

Γράφει η Ολγα Γεριτσίδου
Η πείρα από τις διάφορες δηλώσεις των δικτατορίσκων που παλεύουν να πείσουν ότι το μαύρο είναι άσπρο ενώ όλοι έχουμε μάτια και ότι αυτά που σερβίρουν είναι σοκολάτα ενώ όλοι έχουμε όσφρηση θα πρέπει να μας προετοιμάσει για τα εξής φαιδρά που πρόκειται να αντιμετωπίσουμε την Κυριακή και κυρίως από Δευτέρα.

1. οι εκλογές αυτές είναι de facto παράνομες
και άκυρες. Οι λόγοι πολλοί και εξόφθαλμοι, από την αντισυνταγματικότητα της κυβέρνησης που τις ελέγχει /διεξάγει έως την....... νοθεία που πλέον και διεθνώς όλοι λίγο-πολύ περιμένουν. Όμως, οι καθεστωτικοί όλοι θα προσπαθήσουν να τις παρουσιάσουν ως έγκυρες. Θα πουν διάφορες κορώνες και θα ισχυρισθούν ότι πρόκειται για νόμιμο αποτέλεσμα άσχετα εάν προέρχεται από «συνταγματική εκτροπή». ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΘΑ ΙΣΧΥΡΙΣΘΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΡΟΣΗΛΘΕ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ.
2. ό,τι κόμμα και να βγάλουν, οι καθεστωτικοί θα ισχυρισθούν ότι ο Λαός τους στηρίζει : τα λευκά θα πουν είναι σιωπηρή στήριξη. Τα άκυρα είναι σιωπηρή στήριξη. Η αποχή σιωπηρή στήριξη επίσης. Ψήφος σε κόμματα κάτω του 3% είναι επίσης, θα πουν, στήριξη διότι δεν είναι ψήφος σε κόμμα διεκδικητικό, και άρα δεν επιθυμούν την ανατροπή της κυβέρνησης αλλά απλώς να στείλουν ένα μήνυμα. Ψήφος σε κόμματα πάνω του 3% αλλά από το λεγόμενο αντιμνημονιακό μπλοκ πάλι θα πουν ότι τους στηρίζει διότι θα τους δώσει διαπραγματευτικά χαρτιά αλλά λόγω του χαμηλού ποσοστού των κομμάτων αυτών, ο Λαός δεν επιθυμεί την ανατροπή της κυβέρνησης ή θέλει να παραμείνει ο Λ. Παπαδήμος. Ψήφος σε μνημονιακά κόμματα θα πουν ότι τους στηρίζει, ιδίως εάν προτάξουν τον Α. Σαμαρά οπότε θα πουν ότι απλώς το ΠΑΣΟΚ πλήρωσε πολιτικό κόστος αλλά δεν καταψηφίστηκε η πολιτική του (και θα το παίξουν ήρωες ΠΑΣΟΚοι). Ψήφος που να επιτρέψουν να φανεί υψηλή από αντιμνημονιακό κόμμα, είτε θα ισχυρισθούν ότι είναι νοθεία είτε θα ισχυρισθούν ότι το πραγματικό του ποσοστό είναι μειοψηφικό και φταίει ο εκλογικός νόμος διότι στην πραγματικότητα ο Λαός τους στηρίζει. ΔΗΛΑΔΗ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΘΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ.

Δηλαδή, το ‘μαζί τα φάγαμε’ και το ‘μαζί τα κάναμε’ θα το ισχυρισθούν εντόνως διότι είναι το μόνο τους χαρτί όταν κληθούν να λογοδοτήσουν : να πουν δηλαδή ότι έπραξαν με την συναίνεση ή και την εντολή του Ελληνικού Λαού άσχετα εάν ουδέποτε την έλαβαν και ούτε και θα την λάβουν.

Το μεγαλύτερο τους διακύβευμα τώρα είναι να πείσουν ότι ο Λαός νομιμοποιεί τις εκλογές αυτές. Μετά, δεδομένων των κομμάτων που κατεβαίνουν και των προεκλογικών εξαγγελιών που σε κάθε ένα αφήνουν πάμπολλα παραθυράκια για κομψές ή άκομψες κωλοτούμπες, θα βρουν τον τρόπο να εξυπηρετήσουν τους ξένους αποικιοκράτες και κατακτητές.

Από το ΠΑΣΟΚ – ΝΔ μέχρι την Χρυσή Αυγή και το ΟΧΙ, ακόμα και μέχρι συνδυασμούς όπως ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλες συνιστώσες (για να μην μιλήσουμ
Keywords
Τυχαία Θέματα