Η ΕΛΛΑΣ ΕΑΛΩ.

Στους δρόμους ο Λαόςθα ανατρέψει τη δοτή κυβέρνηση και θα τιμωρήσει τους γενίτσαρους πολιτικούς

Του Στάθη Διομήδη Εχθές το βράδυ συντελέστηκε το μεγαλύτερο έγκλημα κατά τηςχώρας και του ΛΑΟΥ της τα τελευταία 35 χρόνια. Τέσσερις «άνθρωποι», κλεισμένοιστο Μαξίμου, αποφάσισαν ότι πρέπει η Ελλάδα να παραδοθεί στα οικονομικάστρατεύματα κατοχής άνευ όρων.
Ωσάν οι μεγαλύτεροι των γενίτσαρων, ο τραπεζικός υπάλληλοςΠαπαδήμος, οι ........άεργοι Παπανδρέου
και Σαμαράς, και ένας ακόμη που μου διαφεύγειτο όνομά του, αποφάσισαν ότι ο Ελληνικός Λαός πρέπει να σφαγιαστεί για ναβγάλουν ακόμη περισσότερα λεφτά τα αφεντικά.

Ανερυθρίαστα, τέσσερις γενίτσαροι, κινούμενοι κρυφά σανεγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου, συμφώνησαν να ξεπουλήσουν χώρα και λαόστους τοκογλύφους εκβιαστές.
Οι τέσσερις πιο πάνω πολιτικοί «άνδρες», οι βουλευτές και τακόμματά τους πλέον πρέπει να δικαστούν για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και για εγκλήματακατά του λαού και της χώρας.
Μετά και τη χθεσινή εξέλιξη πλέον είναι μονόδρομος ηΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.
Ήρθε η ώρα να πάρουμε τη ζωή στα χέρια μας. Θα παλέψουμε γιατα παιδιά μας, για την πατρίδα μας, για την ιστορία μας.
Ο Λαός πρέπει να βγει στους δρόμους μέχρι η δοτή κυβέρνησηνα παραδώσει την εξουσία ειρηνικά.
Πλέον η λύση είναι η απεργία διαρκείας. Να παγώσει ηοικονομική δραστηριότητα στη χώρα μέχρι να παραδοθεί η εξουσία από τουςσφετεριστές στο λαό. Θα είμαστε στο δρόμους μέχρι τέλους. Μέχρι να τουςδιώξουμε και να προκηρυχθούν εκλογές θα είμαστε εκεί.
Δεν πάει άλλο. Δεν θα κάνουμε πίσω. Κλέψατε της ζωές μας καιτα όνειρα των παιδιών μας. Ληστέψατε τις συντάξεις των παππούδων και στερήσατετα φάρμακά τους. Στείλατε χιλιάδες νέους μετανάστες. Οδηγήσατε σε αυτοκτονίαχιλιάδες επιχειρηματίες. Ταΐσατε με δισεκατομμύρια ευρώ τους τραπεζίτες καιαφήσατε νηστικούς τους πολίτες. Η τιμωρία για όσα κάνατε ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ πολιτικοί θαείναι παραδειγματική.
Δε σας σώζει ο νόμος περί ευθύνης Υπουργών.
«Πολιτικοί» και αλητήριοι υπάλληλοι της τρόικας, οι οποίοικάθε μήνα βάζουν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς χιλιάδες ευρώ, απαιτούναπό το λαό να του πάρουν ακόμη και το τελευταίο ψίχουλο. Μας κουνούν και τοδάκτυλο και απαιτούν υποταγή χωρίς όρους.
Έχετε μόνο μια επιλογή. Να παραδώσετε την εξουσία ειρηνικάστο λαό.
Ραντεβού στους δρόμους μέχρι ΤΕΛΟΥΣ.

Στάθης Διομήδης
Keywords
Τυχαία Θέματα