Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΜΥΝΑ ΜΑΣ ΩΣ ΛΑΟΣ

Γράφει η Ολγα Γεριτσίδου
Η έκπτωση της κυβερνήσεως είναι κάτι διαπιστώσιμο από κάθε έναν που παρακολουθεί τις εξελίξεις. Η συμμορία του ΠΑΣΟΚ είναι γαντζωμένη σε αξιώματα στα οποία δεν νομιμοποιείται να είναι για τρομερά πολλούς λόγους που τους έχουμε πολλάκις αναλύσει και στους οποίους δεν θα υπεισέλθουμε σήμερα καθ’ ότι είναι ευρέως γνωστοί. Αυτό που χρήζει συζητήσεως είναι το θέατρο του παραλόγου
που εκτυλίσσεται ενώπιον μας διότι ουσιαστικά είναι και η τροχοπέδη στις εξελίξεις και πιθανώς το τελευταίο ανάχωμα της παράνομης αυτής κυβέρνησης πρίν την επίσημη χρήση βίας τύπου Κερατέας για κάθε σκοπό της.

Παρουσιάζεται ο δήθεν πρωθυπουργός να κάνει δήθεν εξαγγελίες για κάποια δήθεν χώρα εντελώς εκτός πραγματικότητος και εκτός κάθε πλαισίου λογικής και νομιμότητος. Τα παραδείγματα και πάλι πολλά, από την......... δήλωση του ότι «στηρίζεται από τον Λαό» μέχρι την αστεία πλέον διαβεβαίωση του ότι έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε ένα μοντέρνο κράτος αντί της πραγματικότητας, δηλαδή ότι είναι από τους πλέον μισητούς πολιτικούς στην Ιστορία της Ελλάδας και μας έχει μετατρέψει σε αμερικανο-αγγλική / γερμανική /ΕΚΤ αποικία τύπου Ινδίας του 19ου αιώνα με μόνα του στηρίγματα τις αγορές και τους πραιτωριανούς, των αγορών το ΔΝΤ.

Αντί λοιπόν να συμπεριφέρεται σύμφωνα με την ανωτέρω πραγματικότητα, εμφανίζονται και αυτός και η κυβέρνηση του κατά καιρούς περιχαρείς, κατά καιρούς ‘αποφασισμένοι’ να συνεχίσουν τις πράξεις που ενάντια σε κάθε λογική, πραγματικότητα και απόδειξη ( συμπεριλαμβανομένης και της κοινής γνώμης ) βαφτίζουν από βιώσιμες έως πλήρως επιτυχείς (!).

Υπάρχει σαφής σκοπιμότητα σε αυτό το θέατρο του παραλόγου που παρακολουθούμε να εντείνεται μέρα με την μέρα, με την συνδρομή και των ΜΜΕ που όμως τώρα δείχνουν σημάδια κάποιας προσπάθειας δημιουργίας ‘αποστάσεων’, για ευνόητους λόγους : κερδίζουν χρόνο, ροκανίζουν τις εβδομάδες και τους μήνες μαζεύοντας διακαώς όσα περισσότερα κεφάλαια μπορούν και κλέβοντας τον Λαό όσο περισσότερο γίνεται πρίν εξαναγκαστούν να φύγουν ακριβώς όπως οι Ναζί φεύγοντας έκαναν το παν για να ολοκληρώσουν όσες εκτελέσεις μπορούσαν και να αφήσουν πίσω τους όσο το δυνατόν περισσότερη καμένη γη.

Είναι σαφές ότι όσο και να γίνεται πλύση εγκεφάλου υπέρ του παραλόγου η λογική πάντοτε υπερτερεί φέρνοντας μαζί της και τις δράσεις και αντιδράσεις που ανταποκρίνονται στην λογική, ακριβώς όπως είναι πολύ δυνατό να πείσεις δια της αυθυποβολής ότι δεν έρχεται τσουνάμι, αυτό όμως δεν πρόκειται να κάνει το τσουνάμι να εξαφανιστεί ούτε να σε προστατέψει από την καταστροφική του ορμή όταν σε χτυπήσει.

Συμφέρει λοιπόν έχοντας αυτή την πραγματικότητα στο μυαλό μας ( δηλαδή, ότι είναι αναπόφευκτη η άμεση έκπτωση της κυβέρνησης και ο εκδιωγμός της μαζί με ό,τι αυτή αντιπροσωπεύει τουλάχιστον κατ’ όνομα ) να παρακολουθούμε πλέον την κυβερνητική προπαγάνδα από όπου και αν προέρχεται ως ελιγμούς φυγής και προετοιμασία για τους διαδόχους, διότι έτσι ο παραλογισμός στον οποίον γινόμαστ
Keywords
Τυχαία Θέματα