Η ντροπή και η ευθύνη του Αρείου Πάγου...


Είναι πράγματι εξοργιστικό να βλέπει κανείς έναν πρώην ανώτατο λειτουργό της Δικαιοσύνης να δέχεται χωρίς ντροπή να εκπροσωπήσει στις εκλογές ένα κόμμα ναζιστών και μια ηγετική ομάδα καταδικασμένων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Πολύ σωστά – και εγκαίρως – τα αδέλφια του – διακεκριμένοι νομικοί – τον... αποκήρυξαν χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις.

Το πολιτικό σύστημα, αφού κοιμήθηκε σχεδόν δυο χρόνια

αντέδρασε σε αυτή την προσπάθεια να στηθεί «μαϊμού» κόμμα Χρυσής Αυγής με τον πρώην Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου που επέλεξε να οριστεί αντ’ αυτού του Κασιδιάρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα κόμματα θα στείλουν στο Α1 τμήμα του Αρείου Πάγου, που θα εξετάσει την υποψηφιότητα του φασιστικού μορφώματος, υπομνήματα με τις θέσεις τους.

Επιπροσθέτως ακούγεται ότι η κυβέρνηση εξετάζει να φέρει συμπληρωματική νομοθετική ρύθμιση για να ενισχύσει τα νομικά επιχειρήματα υπέρ της νομοθετικής ρύθμισης που ψήφισε η Βουλή.

Ελπίζουμε, οι ανώτατοι δικαστές που μετέχουν στο αρμόδιο τμήμα να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων που απαιτεί η θέση τους. Είναι μια διαδικασία που αφορά την Δημοκρατία και τις αξίες της.

Θα τους κρίνει η ιστορία...

topontiki.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα