Η σατιρική ανασκόπηση του 2011 του Dr SeenG

Το 2011 ήταν σχεδόν καταστροφικό για μένα, αλλά τώρα που ήρθε η στιγμή να κάνω έναν πρόχειρο απολογισμό, σκέφτηκα πως είμαι άδικος, διότι προσδιόρισα τη χρονιά με βάση μόνο τα οικονομικά. Αν προσθέσω όμως τα προσωπικά, την υγεία και τη δημιουργικότητα, τότε το πρόσημο βγαίνει θετικότατο...
Θα σταθώ λίγο στο τελευταίο: Έχω την αίσθηση πως .........διένυσα την πλέον παραγωγική χρονιά της θητείας μου στο blogging. Εξαιρώντας τον Δεκέμβριο, κατά τον οποίο η ανανέωση των… αποκαλύψεων του γιατρού-νίντζα δεν ήταν συχνή λόγω διάφορων προβλημάτων (πχ. η βλάβη του laptop
στο οποίο έχω περασμένα όλα μου τα αρχεία και προγράμματα), το 2011 ήταν μια χρονιά… εκτόξευσης του Dr.SeenG.

Η παρούσα γωνίτσα έχει συμπεριληφθεί μέσα στο top-5 των καλύτερων και δημοφιλέστερων blogs της Ελλάδας (δε βάζω στη σούμα τα επαγγελματικά portals), η επισκεψιμότητα έχει ανέβει κατακόρυφα, η θεματολογία ήταν πάρα πολύ πλούσια και η ανταπόκρισή σας ήταν σκέτη… (γ)καύλα.Μην έχοντας τη δυνατότητα να ετοιμάσω κάτι σπέσιαλ, θα αρκεστώ και φέτος στην ανασκόπηση της χρονιάς. Ας δούμε τα σημαντικότερα ποστς που πέρασαν από εδώ (με εξαίρεση τα Facebooks, τα οποία θα μπουν σε διαφορετική ενότητα) και να θυμηθούμε παρεούλα στιγμές από αυτό το… αξέχαστο έτος.
Α… και να δώσω τις ευχές μου, λίγο ανάποδα, μήπως και πιάσουν από την καλή: Να γαμηθείτε όλοι και να σας πάνε όλα σκατά στο 2012.
IANOYAΡΙΟΣΤέτοιες μέρες περίπου, πριν ένα χρόνο, ο Πάγκαλος θέλησε να δώσει ξανά το στίγμα του: Χαρακτήρισε τους σύγχρονους Έλληνες πιο διεφθαρμένους από τους πολιτικούς (δεν έχει άδικο, όταν ψηφίζεις έναν διεφθαρμένο, είσαι κι εσύ διεφθαρμένος. Και πιο ηλίθιος) και προκάλεσε ακόμα πιο πολύ λέγοντας πως οι επαναστάτες του 1821 ήταν «ένα μάτσο αγράμματων και αδαών χωριατών». Για του λόγου το αληθές:

Ο μόλις λίγων ημερών δήμαρχος, ο Έλληνας Τσακ Νόρρις, ο Φθοιώτης Λένιν, ο αειθαλής Απόστολος Γκλέτσος, κάνει το πρώτο του χτύπημα: Σπάει τις μπάρες για να περνάει ο κόσμος παρακάμπτοντας τα διόδια. Η συνέχεια ήταν επεισοδιακή, με αποκορύφωμα τη δίκη του Απόστολου, η οποία εξελίσσεται σε φιάσκο και στριφογυριστή κλωτσιά στο σύστημα:
250 λαθρομετανάστες καταλαμβάνουν το κτίριο της Νομικής στην Αθήνα. Είχε γίνει μεγάλος σάλος με το περιστατικό, αλλά ο μόνος που κατάφερε να διεισδύσει στα ενδότερα της σχολής και να καταγράψει τις στιγμές που πέρασαν εκεί αυτοί οι άνθρωποι, ήταν φυσικά ο «Νίντζα των αποκαλύψεων»:

Υπήρξε και συνέχεια στο θέμα: Οι λαθρομετανάστες έφυγαν από το κτίριο της Νομικής και μεταφέρθηκαν σ’αυτό της Βουλής. Εννοείται πως αυτή η είδηση μεταδόθηκε αποκλειστικά εδώ. Ιδού κι ένα ντοκουμέντο:
Ο θιασώτης της ανανέωσης και των προοδευτικών αντιλήψεων, η αυτού Εξοχότης Αντώνιος Σαμαράς, αποφάσισε να… κατεβάσει τον θρυλικό πυρσό από το λογότυπο της Νουδού και στη θέση του να βάλει κάτι που μοιάζει με τρίχα από το μαλλί του Fido Dido. Πως κατέληξε σ’αυτό το πράγμα; Οι εκδοχές αρκετές, αλλά ας περιοριστούμε σε μία:
Φ
Keywords
Τυχαία Θέματα