Και πάλι Παπαδήμος

Ασφαλείς πληροφορίες της τελευταίας στιγμής αναφέρουν ότι βρίσκεται σε εξέλιξη επαφή του πρωθυπουργού κ. Γ.Παπανδρέου με τον ακαδημαϊκό και πρώην αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας κ. Λ.Παπαδήμο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει κατ’ αρχήν συμφωνία στο πρόσωπό του και από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντ.
Σαμαρά, οι αντιρρήσεις του οποίου έχουν αρθεί και ως προς τη συμμετοχή στελεχών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην κυβέρνηση συνεργασίας. «Θα συμμετάσχουν και............. πολιτικά στελέχη στη νέα κυβέρνηση. Το θέμα του πρωθυπουργού πρέπει να κλείσει άμεσα...Περιμένουμε τις ανακοινώσεις», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης, μιλώντας το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1.

Να σημειωθεί ότι έχει προγραμματισθεί για τις 12 το μεσημέρι συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου και ακόμη όπως μεταδίδεται ο κ. Παν. Ρουμελιώτης έρχεται στην Αθήνα μεταφέροντας το γράμμα του ΔΝΤ με τους όρους και τις προϋποθέσεις για την εκταμίευση της έκτης δόσης και την συμμετοχή του ταμείου στο νέο δανειακό πρόγραμμα.
Keywords
Τυχαία Θέματα