Κάνει σόου και ως… υποβαθμισμένος!...


Δεν χρειάζεται να είναι κανείς στο μυαλό του Κυριάκου Μητσοτάκη για να αντιληφθεί ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης, στην αυγή της δεύτερης τετραετίας του πρωθυπουργού, έχει εμφανώς υποβαθμιστεί.

Όχι μόνο επειδή το υπουργείο εργασίας έχει... περισσότερη λάντζα και λιγότερη βιτρίνα από το υπουργείο ανάπτυξης και επενδύσεων. Αλλά και διότι αν δει κανείς τον τρόπο με τον οποίο ιεραρχήθηκαν τα υπουργεία στην εφημερίδα της κυβερνήσεως, θα διαπιστώσει ότι το υπουργείο

εργασίας είναι στην 10η θέση, ενώ το ανάπτυξης όσο ήταν υπουργός ο Άδωνις, απολάμβανε την δεύτερη θέση στην ιεραρχία της κυβερνητικής πυραμίδας.

Ωστόσο, όπως απέδειξε ο υπουργός εργασίας το περασμένο Σαββατοκύριακο, από όποιο πόστο κι αν βρεθεί, ξέρει να κάνει εντύπωση! Ο Neo πληροφορείται ότι στο Μαξίμου τρίβουν τα μάτια τους με τις διαρκείς παρεμβάσεις του, όπως και με το γεγονός ότι δεν του ξεφεύγει τίποτα που αφορά στα εργασιακά:

για παράδειγμα, ο Άδωνις Γεωργιάδης με μοναδικό τρόπο κατάφερε να μη γυρίσει επικοινωνιακά μπούμερανγκ στην κυβέρνηση η άθλια εικόνα με τους σερβιτόρους στη Ρόδο να σερβίρουν επιπλέοντας και κολυμπώντας, αλλά να εμφανιστεί… ευαίσθητος και με δρακόντεια πρόνοια να τηρηθούν τα εργατικά δικαιώματα.

Βεβαίως, αυτό δε σημαίνει ότι ο Άδωνις είναι ευχαριστημένος για το βαθμό που πήρε στο κυβερνητικό χρηματιστήριο και για τον όροφο που του έδωσαν στην κυβερνητική πολυκατοικία. Απλώς, δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα να το δείξει...

matrix24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα