Κινητό με λιγότερα από 100€; 3 smartphones που αποδεικνύουν ότι γίνεται



Τα πιο δυνατά κινητά και κάτω από 100€ στο αγαπημένο μας marketplace, το SHOPFLIX.GR!Ας ξεκινήσουμε με μια παραδοχή. Η καθημερινότητά μας είναι γρήγορη και συχνά «φορτωμένη». Για αυτό χρειαζόμαστε ένα smartphone για να παραμένουμε οργανωμένοι σε κάθε πεδίο, να μην ξεχνάμε καμία υποχρέωση, να απαντάμε σε κάθε email και φυσικά να πληρώνουμε εγκαίρως τους λογαριασμούς. Και φυσικά, θέλουμε και να απολαμβάνουμε ώρες χαλάρωσης, διασκέδασης και gaming… Και όλα αυτά χωρίς κολλήματα και καθυστερήσεις.

Τώρα μπορούμε
να έχουμε αυτά και ακόμα περισσότερα στην εξαιρετικά προνομιακές τιμές λιγότερο από 100€. Για να σας βοηθήσουμε, ψάξαμε και βρήκαμε τρία κορυφαία κινητά μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε smartphones ενώ θα το παραλάβετε εύκολα στην πόρτα σας, στην ώρα του χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας, όπου κι αν βρίσκεστε στην χώρα.

Μην ξεχνάτε ότι με το SHOPFLIX.GR οι αγορές σας είναι πιο εύκολες από ποτέ, αφού μπορείτε να αγοράσετε ό,τι κι αν θέλετε με έως και 60 άτοκες δόσεις.

Για μια ακόμα πιο άνετη και απολαυστική εμπειρία shopping κατεβάστε τώρα την νέα εφαρμογή του SHOPFLIX.

Realme C11

Με μπαταρία 5000mAh, το realme C11 2021 προσφέρει έως και 43 ημέρες αναμονής και διαθέτει και ultra saving mode ώστε η συσκευή να παραμείνει σε λειτουργία εάν η μπαταρία είναι πολύ χαμηλή.

Έρχεται εξοπλισμένο με οθόνη 6.5 ιντσών, η οποία έχει ανάλυση 1600×720 pixels για να απολαμβάνετε εξαιρετική εμπειρία θέασης , επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο.

Realme C11

Ο μοναδικός mini-drop σχεδιασμός του, χαρίζει αναλογία οθόνης προς σώμα που φτάνει έως και 89,5%.

H κάμερα του είναι 8MP και διαθέτει τεχνολογία AI και υποστήριξη HDR.

Xiaomi Redmi 10A

Το Xiaomi Redmi 10A διαθέτει διπλή κάμερα 13MP για μοναδικά καρέ σε φωτογραφίες και βίντεο αλλά και μπαταρία χωρητικότητας 5000mAh, που διαρκεί πάνω από δύο ημέρες, επιτρέποντάς σας να είστε ενεργοποιημένοι ενώ βρίσκεστε εν κινήσει για να απολαμβάνετε τις λειτουργίες του χωρίς… διακοπές.protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα