Μαλλιά κουβάρια στη Νέα Δημοκρατία για τον Αγοραστό...


Μαλλιά κουβάρια έχουν γίνει στη Νέα Δημοκρατία για τον Κώστας Αγοραστό που θα έχει μια δύσκολη Κυριακή απέναντι στον... Δημήτρη Κουρέτα, τη στιγμή που το Μαξίμου θέλει πάση θυσία να επανεκλεγεί ο εκλεκτός της στην περιφέρεια της Θεσσαλίας προκειμένου να ανακάμψει η κυβέρνηση από το επιχειρησιακό στραπάτσο του νερού και της λάσπης της κακοκαιρίας Elias.

Φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ,

αναφέρουν ότι ο νεοδημοκράτης πρώην δήμαρχος Λαρισαίων και νυν επικεφαλής της Αποκεντρωμένης Περιφέρειας, Κώστας Τζανακούλης, βρίσκεται ένα βήμα από το να διαγραφεί από τη Νέα Δημοκρατία και να εξωθηθεί σε παραίτηση από την Αποκεντρωμένη Περιφέρεια.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι Μαξίμου και Πειραιώς βρίσκονται στα κάγκελα καθώς η ανιψιά του Κώστα Τζανακούλη, Ελευθερία Τζανακούλη, κατέβηκε για την περιφέρεια Θεσσαλίας ως «αντάρτισσα» της ΝΔ και κατετάγη 4η με ποσοστό 9,49%.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι εάν ο Τζανακούλης μέχρι το τέλος της σημερινής μέρας δεν έχει κάνει δήλωση στήριξης της υποψηφιότητας Αγοραστού, θα αποτελέσει παρελθόν για τη ΝΔ...

avgi.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα