Μερικοί έχουν μεγάλο ταλέντο...


Η Διαμαντοπούλου, η ανοιχτόχρωμη, είναι η προσωποποίηση της πολιτικής κατάντιας. Ένας άνθρωπος που δεν έχει κολλήσει... ούτε ένα ένσημο στη ζωή του, ζει μόνο από δημόσιο χρήμα, καθώς στην τρυφερή ηλικία των 25 φυτεύτηκε Νομάρχης Καστοριάς (τότε δεν εκλέγονταν, διορίζονταν), έκανε την τουρνέ της στας Ευρώπας και στον πατρογονικό γιδότοπο, σε θέσεις που πληρώνονταν πάντα με δημόσιο χρήμα, έμεινε στην Ιστορία ως η υπουργός Παιδείας της φωτοτυπίας, αφού ούτε βιβλία στα σχολεία
δεν κατάφερε να μοιράσει, έφαγε τα μούτρα της το 2012 και δεν εξελέγη βουλευτής και έκτοτε παίζει τη "σοφή" που μιλάει σε φόρα και διάφορες ημερίδες για κουρασμένα παλικάρια, συνεπικουρούμενη από ουκ ολίγα μέσα, που την θεωρούν για άγνωστους λόγους μια "σοφή" του εκσυχρονισμού.

"Διάσημη" για διάφορες ασυναρτησίες όπως η "ευελφάλεια στην αγορά εργασίας", περιφέρεται ασκόπως πουλώντας σοσιαλδημοκρατία από τα Lidl και υμνώντας τον Κώστα Σημίτη σαν έναν "άγιο" της πολιτικής. Σε μια εκδήλωση λοιπόν που οργάνωσε η ίδια για τον "άγιο" φαίνεται ότι το κοστούμι του εκσυχρονισμού της φάνηκε στενό και είπε να κάνει και μια γενναία βουτιά στην ακροδεξιά πισίνα. Με μια φράση βγαλμένη από τα πιο υγρά όνειρα της Μαρί Λεπέν, μας είπε ότι δε θέλει τα επόμενα χρόνια η Ευρώπη να γίνει "σκουρόχρωμη δια της βίας".

Μερικοί έχουν μεγάλο ταλέντο στο να παρασιτούν, αλλά ξέρουν να κρατούν τα προσχήματα και φροντίζουν να μην προκαλούν. Η Άννα, η ανοιχτόχρωμη, δεν έχει τέτοιες ηθικές αναστολές. Γι αυτό και είναι ο ορισμός της κατάντιας στην πολιτική.

Dimitris Soultas (FB)

Keywords
Τυχαία Θέματα