Να, γιατί πρέπει να …ψηφίσετε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ!!!

Γράφει ο Μαγια
Τα κόμματα τηςυποτέλειας και της χρεοκοπίας, που διέσυραν και κατέστρεψαν τη χώρα,πριμοδοτούνται με εκατομμύρια ευρώ από τον λεηλατημένο κρατικό κορβανά!Σε αυτή την εφιαλτική συγκυρία, για τον ήδη εξουθενωμένο οικονομικά λαό, οι …φοβεροί εθνοπατέρεςτου μοχθηρού μνημονιακού ζεύγους υπερψήφισαν, δίχως αιδώ, την (ν)τροπολογία για τη χρηματοδότηση των.......κομμάτων με 30 εκατ. ευρω!!!
Κατά τη σημερινήονομαστική ψηφοφορία, στην οποία συμμετείχαν 215 βουλευτές, «ναι» ψήφισαν 155βουλευτές του ΠΑΣΟΚ
και της ΝΔ, «όχι» 56 βουλευτές (ΣΥΡΙΖΑ, «ΑνεξάρτητοιΈλληνες», «Κοινωνική Συμφωνία», ΔΗΜΑΡ, ΔΗΣΥ και ΛΑΟΣ), ενώ 3 του ΚΚΕ δήλωσαν«παρόντες» (εύγε σύντροφοι…). Παραμένουν ξεδιάντροποι και αμετανόητοι, οι ανάλγητοιπολιτικοί-συνεργάτες των Τροικανών. Δεν έχει όρια ηπολιτική αθλιότητα, όταν σχεδόν ταυτόχρονα δόθηκε στη δημοσιότητα οδηγίατου Υπουργείου Οικονομικών, σύμφωνα με την οποία για … 300 ευρώ οφειλή, οιεφορίες θα έχουν τη δυνατότητα να κατάσχουν περιουσιακά στοιχεία των οφειλετών!Ψηφίστε τους!!!...
ΥΓ. Το πόρισμα της ΤτΕ, βρίσκεται ήδη στη διάθεση τωνοικονομικών εισαγγελέων, οι οποίοι καλούνται να αποκαλύψουν το σκάνδαλο της χορήγησηςπακτωλού χρημάτων σε καταχρεωμένους πολιτικούς σχηματισμούς με μοναδικήδιασφάλιση (στην καλύτερη των περιπτώσεων) τις κρατικές επιχορηγήσεις μέχρι καιτο 2020!
Keywords
Τυχαία Θέματα