Ο Βεννιζέλος έβγαλε κόκκινη κάρτα στο νομοσχέδιο για τα ταξί

«Κόκκινο» στο σχέδιο νόμου Βορίδη για την απελευθέρωση στα ταξί άναψε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος. Σύμφωνα με πληροφορίες κατά την σύσκεψη που είχε με τα κυβερνητικά στελέχη του Κινήματος ο κ. Βενιζέλος υπεραμύνθηκε της ανάγκης να γίνουν αλλαγές στο σχέδιο νόμου τονίζοντας ιδιαίτερα ότι πρέπει να
δοθούν νέες άδειες και να γίνει απελευθέρωση των εννιαθέσεων τουριστικών βαν.Σε αντίθετη περίπτωση – όπερ και το πιθανότερο με βάση την ως τώρα........ άκαμπτη στάση του υπουργού Υποδομών Μάκη Βορίδη, αλλά και τις αντιδράσεις των αυτοκινητιστών – ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι θα μιλήσει ο ίδιος με τον Πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.
Την διαφωνία του με το νομοσχέδιο Βορίδη επανέλαβε ο Γιάννης Ραγκούσης ενώ ο υφυπουργός Υποδομών Γιάννης Μαγκριώτης έκανε λόγο για «νομοσχέδιο Λυμπερόπουλου» και τόνισε πως «κανονικά θα έπρεπε να έρθει μετά τις εκλογές».Ο κ. Βενιζέλος ζήτησε επίσης από τα στελέχη του να σταματήσει η συζήτηση περί των διαγραφέντων, θέμα που θα συζητηθεί αύριο στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ. Φαίνεται πως ο πρόεδρος του Κινήματος ετοιμάζεται για «σαλαμοποίηση» καθώς κάθε περίπτωση θεωρείται διαφορετική.
Keywords
Τυχαία Θέματα