Παπα - κυβέρνηση

Γράφει ο Μικρός Φωκίων

Ο 11ος πρωθυπουργός της μεταπολιτευτικής Ελλάδαςορκίζεται στις 11-11-11. Συμβολικώς οι πολίτες και η χώρα θα μείνουν στον άσσο.Η αποθέωση της συνταγματικότητας όλο αυτό που έγινε τιςτελευταίες μέρες. Αλλά όπως είπε ο Πρετεντέρης ας κάνουμε πρωθυπουργό τοντραπεζίτη και βλέπουμε μετά την συνταγματική τάξη.
Κατά τα άλλα θα πρέπει να σεβόμαστε τους θεσμούς. Ειδικάόταν η ασέβεια προκαλεί σεισμό στα θεμέλια των συμφερόντων.
Τα Μικρά Μεγάλα Εγκλήματα σκέφτηκαν την αυτοκατάργηση τουςκαθώς το να σατιρίζεις την πολιτική στην Ελλάδα
είναι............
σαν να κλέβεις εκκλησία.
Μια εβδομάδα έψαχναν κάποιον άξιο πολιτικό για να γίνειπρωθυπουργός και κατέληξαν σε ένα μη πολιτικό πρόσωπο. Είναι η καλύτερηαπόδειξη ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει ούτε ένας πολιτικός που να αξίζει αυτήντην θέση.
Και αυτό το συνομολόγησαν οι ίδιοι οι πολιτικοί.
Οπότε και ο Μάκαρος δικαίως ζητεί πολιτικό άσυλο. Έτσι όπωςείναι η πολιτική γιατί να μην είναι πολιτικός κρατούμενος ο αγαπούλας.
Το σφουγγάρι του Αντωνάκη έχει πάρει φωτιά. Από το θαεπαναδιαπραγματευτούμε τους όρους του μνημονίου και από την θέση του περί κακήςσυμφωνίας άρχισε να σβήνει όλη την αντιπολιτευτική του ρητορική.
Ναι στην συμφωνία, ναι στα μέτρα που την συνοδεύουν, ναιστην συμμετοχή στην κυβέρνηση, ναι σε όλα.
Το κάνει φυσικά για να σώσει την Ελλάδα. Το ίδιο δηλαδή πουέκανε και ο Γιωργάκης με τους βουλευτές του.
Μπορεί ο Γιωργάκης να μας τελείωσε αλλά το πνεύμα του είναιεδώ, ενωμένο δυνατό.
Παραιτείται από βουλευτής ο Αβραμό για να γίνει υπουργός. Καιθα έχει την στήριξη της ΝΔ. Αλλά η ΝΔ θέλει να μην έχει την πολιτική ευθύνη γιααυτά που θα συνυπογράφουν τα μέλη της και θα ψηφίζουν οι βουλευτές τους.
Όμως, λένε, ο Αβραμό έκανε νερά καθώς, για εθνοσωτήριους λόγους,ήθελε να είναι αντιπρόεδρος στην κυβέρνηση όπως ο Δήμας. Δίκιο έχει, δεν μπορεί από αντιπρόεδρος της ΝΔ να γίνει ένας απλόςυπουργός.
Το μόνο θετικό αυτής της κυβέρνησης είναι ότι θα καούν όλοιμαζί. Με συνοπτικές διαδικασίες.
Τελικά ο κωλοτούμπας μπαίνει στην πολυπόθητη κυβέρνηση. Τοόνειρο του έγινε πραγματικότητα. Μπορεί να μην είναι ο ίδιος πρωθυπουργός ήέστω υπουργός αλλά πλέον θα μπορεί να απολαμβάνει την εξουσία μιας κυβέρνησης.Που και που θα παίρνει και την λιμουζίνα του μπουμπούκου να κάνει μια βόλτα.
Άκου υπουργός ο μπουμπούκος. Αλλά με τέτοια κυβέρνησημπουμπούκι ένας μπουμπούκος είναι απαραίτητος.
Τι θα αλλάξει με την κυβέρνηση εθνικής καταστροφής; Μετά τονατομικό βιασμό μας θα απολαύσουμε και ένα όργιο.
Η πλύση εγκεφάλου από τα Μέσα Μαζικής Προπαγάνδας έπιασετόπο. Ο κάθε άσχετος με τα πολιτικά πανηγυρίζει που ο Παπαδήμος θα είναιπρωθυπουργός.
Λες και ήξεραν τον Παπαδήμο και από χθες.
Ο οποίος, Παπαδήμος, πριν ακόμα αναλάβει την πρωθυπουργίαέχει κάνει ήδη την πρώτη κωλοτούμπα. Εκεί που ήταν αντίθετος με το κούρεμα τουχρέους τώρα θα δώσει όλες τις ενωτικές του δυνάμεις για να το εφαρμόσει.
Ο ίδιος ήταν από αυτούς που έπαιξαν τον ρόλο
Keywords
Τυχαία Θέματα