Προς το τρίγωνο της Τρόικας και κ. Παπαδήμο

Γράφει ο Γιώργος Κασιμάτης
Σχετικά με την τριάδα του μνημονίου, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ καιΛΑΟΣ
Συγχαρητήρια στο τρίο σωτηρίας, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ,καθώς και στον ανίκανο Βενιζέλο, Σαχινίδη και στο επιτελείο τους, για νασκέφτεται, ότι θα έχει συνέπειες στην Ευρώπη, εάν φαλιρίσει η Ελλάδα
η βγει απότην Ευροζώνη.
Αντί να σκεφτόμαστε την χώρα μας, σκεφτόμαστε την.........Ευρώπη, που δεν μας σκέφτηκε ποτέ. Τι ωραία!!!!!

Να πάει στο διάβολο και Ευρώπη και οι εταίροι, εάνεμείς Κινέζοποιηθούμε, ή φτωχόποιηθούμε, τέλος πάντων οικονομικά, για να μαςπάρουν τον πλούτο της χώρας μας τζάμπα, όπως έκαναν οι γνωστοί Γερμανοί,Γάλλοι, κ.λ.π. στην Λιβύη, για να τους κρατήσουμε σε καλό οικονομικό επίπεδοεμείς οι φτωχοί, ιδικά την Γερμανία με τους τόκους και τις αγορές όπλων και ναγίνουμε πάλι δούλοι, ιδικά των Γερμανών. Φτάνει πια.
Και όμως, να που η πρώην καμπαρετζού από την ανατολικήΓερμανία, νυν 4ο Ράιχ, Μέρκελ, μας έχει στήσει στα 4 και μας........ κανονικά, γιατί οι δικοί μας ψευτοπολιτικοί, είναι ανίκανοι.Και τελικά καλά έλεγε ο Μέγας Ναπολέων για αυτήν τηχώρα και τον κόσμο της, (άθλιος λαός, άθλιος στρατός, άθλιος βασιλιάς. Δενπρέπει να υπάρχουν).
Και όπως έλεγαν οι φίλοι μας από την Αργεντινή, εάνείχαμε φαλιρίσει, σε 4-6 χρόνια, θα είχαμε ανάπτυξη. Όπως και αυτοί, που τώραείναι στους G20, λόγο των πετρελαίων.Και ειδικά με τα δικά μας, τα οποία προσπαθούν να μαςφάνε, μέσο των οικονομικών δολοφόνων της Τρόικας, θα ήμασταν μία χαρά.
Άλλωστε υπάρχει λύση. Η Ρωσία παρακαλάει γιαελλιμενισμό στο Αιγαίο και από οτι ξέρουμε με την περίπτωση της Κύπρου, έδωσε100 δίς + ενοίκιο για τον ελλιμενισμό του στόλου της. Άρα αυτά που λεει η κ.Γιαννακά (στο ΜΕΓΑ σήμερα) και (οι διάφοροι άσχετοι, πλην πολιτικοί αυτής τηςχώρας), ορίστε τα χρήματα και μα καμία δέσμευση. Όχι σαν την Σούδα, που έχουμεδώσει στους Αμερικάνους, σχεδόν τζάμπα.
Αλλά έχεις εμπιστοσύνη, σε αυτούς τους άχρηστους,Αμερικανοτραφείς, ψευτόπολιτικούς της Ελλάδας?? (Και στα φερέφωνα τους, όπως οΚαρατζαφέρης, για να μην χάσει αργότερα τις υπουργικές θέσεις, συμπράττοντας μετον Σαμαρά)!!! Δεν έχεις. Γιατί εάν θέλανε, θα είχαν κατάσχει πολλές εκατοντάδεςεκατομμύρια ευρώ, από τις καταθέσεις των διαφόρων κλεφτών και φοροφυγάδων, στιςτράπεζες του εξωτερικού, στις οποίες έχουν και οι ίδιοι χρήματα και οι οποίοιεπειδή είναι φτιαγμένοι οικονομικά, έως και τα δισέγγονά τους, (βλέπε διάφοραγνωστά ονόματα, πρώην υπουργούς), δεν τους καίγεται καρφί.
Κανονικά, εάν είχαμε φαλιρίσει, εδώ και 2 χρόνια, τώραμπορεί να ήμασταν σε ανάκαμψη, ή σε 1-2 χρόνια και όχι να ζούμε το μαρτύριο τηςσταγόνας και την καταστροφή για τουλάχιστον 2 γενιές ακόμα.Ας είναι καλά, ο Καραμανλής με τα δάνειά επί βασιλείαςτου, (Αλογοσκούφη και Παπαθανασίου, κατά την Καθημερινή της Κυριακής του20/09/2009, είχαμε έλλειμμα, 3 δις ευρώ τον μήνα, αυτή την εξαετία) καιμετέπειτα, ο άχρηστος ΓΑΠ και Παπακων/νου, με τις πολιτικές τους.
Θα είχαμε δε παρασύρει και την Γαλλία και ίσος και τηνΓερμανία, (πράγμα που τρέμουν και φοβούνται
Keywords
Τυχαία Θέματα