Προς τον Κ. Σαμαρά και τους Κυβερνώντες

Του Γιώργου Κασιμάτη
Κύριοι έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε το ίδιο και το ίδιο έργο, για χιλιοστή φορά. Προσπαθείτε να μας σώσετε δια της εξόντωσης.Σε λίγο θα κόψετε και τα χρήματα των ανθρώπων που έχουν AIDS και που τα έχουν ανάγκη, προς χάριν της σωτηρίας τους. Έχετε πολλαπλώς, αυτό-αποκαλεστεί σωτήρες και σωτηρία δεν βλέπουμε. Αυτοαναιρείσθε!!!!!!!!!!
Αντί για όλα αυτά, κόψτε τα μυστικά κονδύλια των Υπουργείων και Υπουργών, (που κανείς δεν έχει καταλάβει γιατί είναι μυστικά), που το ΥΠΕΞ για παράδειγμα το 2011-2012 δαπάνησε
πάνω από...... 150.000.000 ευρώ για πλάκα.

Άκουμε για ανάπτυξη και δεν φαίνεται πουθενά.
Άκουμε προεκλογικές υποσχέσεις και μετά τις εκλογές, καμία σχέση με αυτά που είχατε υποσχεθεί.Υιοθετήσατε ακόμα και την συνταγή Παπανδρέου, (ότι δηλαδή δεν σας ενδιαφέρει να ξανά εκλεγείτε, προκειμένου για τα μέτρα που παίρνεται, για να σωθεί ο κόσμος και το μόνο που επιτυγχάνεται, είναι να δημιουργείτε ρακένδυτους, πεινασμένους και αναξιοπαθούντες).Αλλά και εσείς, όπως και αυτός, δεν θα παραιτηθείτε μετά, από τα προνόμια τα μετά-Πρωθυπουργικά, εάν δεν ξανά είστε εκλεγμένος.
Έχουμε λοιπόν αρχίσει και αισθανόμαστε, στην καλύτερη των περιπτώσεων ηλίθιοι.
Που πήγανε τα τόσα Ζάππειο κ. Σαμαρά, που μας ζαλίζατε το κεφάλι τόσο καιρό?????
Άκουμε για μέτρα συνέχεια και τελικά, μόνο αυτοί που πρέπει να πληρώσουν δεν πληρώνουν.Σας πείρε χαμπάρι ακόμα και η μέτρο-λάγνος Μέρκελ, (κατά ΜΜΕ, η κυρία 4το Ράιχ), (εκτός και εάν είστε συνεννοημένοι, που αυτό είναι χειρότερο) και μας δουλεύει και αυτή ψιλό γαζί, (ότι δηλαδή πονάει και η καρδιά της), με τις μειώσεις των μισθών και των συντάξεων του κόσμου. Αλλά δεν πονάει και κοροϊδεύει ακόμα και τους Γερμανούς, με τις τοκογλυφικές της εισπράξεις.Και τέλος πάντων αυτή κείται το καλό της χώρας της. Το θέμα είναι τι κάνετε όλοι εσείς για το καλό της δικιάς σας.Τι κάνει για αυτό το ΥΠΕΞ, που έχει καταντήσει η ωραία κοιμούμενη (κατά τα ΜΜΕ), με τους εκάστοτε Υπουργούς, συμπεριλαμβανομένου και του τωρινού???
Από λόγια χορτάσαμε λοιπόν, τα άκουμε δεκαετίες τώρα. Ανάπτυξη, κυνήγι φοροφυγάδων, φόρο-είσπραξη από εκεί που πρέπει, κατάργηση άχρηστων τομέων του δημόσίου.
Τρίχες κατσαρές, χρόνια τώρα.
Κάντε λοιπόν και κανένα έργο σωστό, που να ωφελήσει την χώρα όμως, αλλά και τον κόσμο.
Αντί να κάνετε λοιπόν συνέχεια περικοπές, μπορείτε (εάν θέλετε), για να δικαιολογήσετε και την καρέκλα που κρατάτε, να:
1. Να εισπράξετε τα περίπου 60 και κάτι δισεκατομμύρια από αυτούς που τα χρωστάνε, (είτε ιδιώτες είτε εταιρείες) και που τα έχουν σε τράπεζες του εξωτερικού, ανά τον κόσμο, ή σε ακίνητα, μέσα στους οποίους είναι και πολλοί πολιτικοί, κατά βάση των δύο μεγάλων κομμάτων.Για παράδειγμα, τι έγινε με τα 5.000.000 ευρώ του Βοσκόπουλου, με τα 900.000.000 ευρώ και κάτι, κάποιου Κασιμάτη από την Θερ/νίκη κολλητού του άλλου εθνοσωτήρα Βενιζέλου και τόσους άλλου.???????????????
2. Να εισπράξετε τα κλεμμένα από τους καμιά 100αριά Τσοχατζόπουλους που έχει η Βουλή, δ
Keywords
Τυχαία Θέματα