Προς τον ..."Κο" Ρέππα

Γράφει ο Γιώργος Κασιμάτης
Κακόπράγμα να ανοίγεις την τηλεόραση το πρωί.
Μετο που έβαλα το MEGA λοιπόν, έπεσα επάνω στο πολιτικό απόβλητο που ονομάζεταιΡέππας
Αυτά που έλεγε και που κατά γενική παραδοχήπροσπαθούσε να μην απαντάει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, φάνταζανπαπαρολογίες, που συνήθως ακούμε αυτόν τον ουτιδανό δήθεν πολιτικό.
Να του θυμίσω λοιπόν, ότι φτάσαμε εδώ που φτάσαμε,γιατί στην πολιτική σκηνή της χώρας μπήκαν άτομα σαν αυτόν και γιατί γέμισε ηβουλή, από αθλητές, ηθοποιούς, μοντέλες, και....... αναξιόπιστους
συνδικαλιστές, όπωςο Κουτρουμάνης, που μαζί με την Πετραλιά, κατέστρεψαν τα ταμεία και άλλοι.

Κοινός, έγινε θίασος τρίτης διαλογής.
Με τι προσόντα και γνώσεις λοιπόν, να πάει μπροστάαυτή η χώρα??????? Όταν οι περισσότεροι από αυτούς είναι ανεπάγγελτοι, ή κακοίεπαγγελματίες, ή λαμόγια, (που προστατεύουν οι μεν τους δε, για μην μπουνφυλακή), η κολλητοί του όποιου πρωθυπουργού ή υπουργού κ.λ.π.
Ακούσαμε δε τον Ρέππα, να θέλει να πάρει τις ευθύνεςτης αποτυχίας επάνω του, που δεν είναι μόνο αυτός, αλλά και ο Σαχινίδης, και ηΔιαμαντοπούλου, (που ακόμα δεν υπάρχουν βιβλία στα σχολεία και θέλει να γίνεικαι αυτή αρχηγός), και ο Βενιζέλος, (ο προστάτης των μεγάλο-οφειλετών), οΛοβέρδος (η καταστροφή της υγείας) και όλοι τέλος πάντων, Παπανδρέου, (που δενθέλει την καρέκλα, αλλά δεν λεει και να σηκωθεί, να φύγει στην χώρα του τηνΑμερική), Καραμανλής και πολλοί άλλοι.
Καλά θα κάνουν όλοι αυτοί λοιπόν, να βάλουν και το χέριστην τσέπη, για να πληρώσουν τα σπασμένα της αποτυχίας τους και να παραιτηθούν.
Όχι ναι μεν τα λάθη και η ανικανότητα δικά σας αλλάκαι τα του λαού, δικά σας κύριοι, (εάν θέλετε να λέγεστε έτσι).
Και όχι κριτικές, τύπου ότι (όποιος σκέφτεται γιαδημιουργία καινούργιου κόμματος είναι φαιδρός), γιατί κ. Ρέππα, είναι φαιδροί,αυτοί που σάς ψήφισαν.
Όσον αφορά τον Παπανδρέου, που ψηφίστηκε ως πρόεδρος,(πρώτη φορά στα δημοκρατικά χρονικά, χωρίς άλλον υποψήφιο, γιατί μόνο σεαπολυταρχικά και χουντικά καθεστώτα συνέβαινε) και που παραιτήθηκε, ενώ πείρεψήφο εμπιστοσύνης, να σας θυμίσω, (επειδή δεν είμαστε μαλάκες ο κόσμος), ότιτην πείρε με τον όρο να παραιτηθεί, (γιατί δεν έλεγε να ξεκολλήσει από τηνκαρέκλα), για να μην ξεφτιλιστεί η υστεροφημία του, ότι μετά από τον ανίκανοΚαραμανλή, πέρασε ακόμα ένας περισσότερο ανίκανος και να μην μπω καιμεγαλύτερος κλέφτης, γιατί πολλά ακούγονται και από τον Καμένο, τελευταία γιατα περίφημα CDS.
Άστα καημένε, τα ξέρουμε πια. Τα μάθαμε.
Άντε γιατί πολλά μας τα έχετε κάνει, εσείς οι 300μαϊντανοί της Βουλής, με τις πολιτικές σας, οι οποίοι το μόνο που έχετεκαταφέρει, είναι να έχετε κάνει περιουσίες και ως αναφορά τον λαό της χώρας,(εκτός των δικών σας και όλων αυτών που τα τρώγατε μαζί), να έχετεδημιουργήσει, επαίτες, κακομοίρηδες, λιμοκτονούντες, και ανθρώπουςνοικοκύρηδες, που έχουν καταντήσει να ζουν χωρίς αξιοπρέπεια.
Και όλα αυτά προς χάριν της καρέκλας σας, της θέσηςσας και της μάσας σας.
Το κακό είναι ότι ο κόσμος σας φτύ
Keywords
Τυχαία Θέματα